Lejátszás LejátszásWellhello / Halott Pénz - Emlékszem Sopronban

Kívánságműsor

Sándor Szilvia

Utolsó hazai mérkőzésén lép pályára a Komárom VSE csapata

A kiesés ellen küzdő MOL VIDI FC II. együttesét fogadják vasárnap a Komárom VSE labdarúgói a Molaj Sporttelepen. Bozsik Péter fiainak nem lesz egyszerű dolga, de minden megtesznek a győzelemért.

Idei utolsó hazai mérkőzésén lép pályára vasárnap az NB III-as labdarúgó-bajnokságban szereplő Komárom, amely a tabella tizenharmadik helyén álló MOL VIDI FC II. gárdáját fogadja a Molaj Sporttelepen. Bozsik Péter csapata jelenleg a tabella harmadik helyén áll, amelyet meg szeretnének őrizni a játékosok, így mindenképpen kiélezett küzdelemre készül a hazai együttes.

„Hasonlóan készültünk a héten, mint eddig, próbáltam az ellenfelünkre hangolni az alakulatot” – mondta el a Helyi Híradóknak Bozsik Péter. A vezetőedző hozzátette: nehéz mérkőzésre számít, hiszen a kiesés ellen küzd a MOL VIDI FC II., így számukra minden pont létfontosságú.

„Biztos vagyok benne, hogy egy szívós és harapós ellenfél érkezik Komáromba, de bízom benne, hogy tudunk nyerni. Nagy boldogság lenne mindenki számára, ha megtartanánk ezt a harmadik helyet. Mindent megteszünk érte” – emelte ki a vezetőedző.

Vasárnap 17 óra 30 perckor kezdődik a Molaj Sporttelepen a találkozó, amelyet most is ingyenesen tekinthetnek meg a szurkolók.

kép és infó: komaromhirado.hu

ÁSZF