Lejátszás LejátszásMACHINE MOUSE - Fenn a csúcson

Zene

Sport

Hosszúnak megvan a 300. aranya

Hosszú Katinka 200 méter pillangón nyert pénteken az úszók oroszországi világkupa-állomásának első napján, ezzel a vk-sorozat 2012-es indulása óta kereken 300. egyéni aranyérmét gyűjtötte be.

Elkezdték a felkészülést a kajak-kenusok

Elkezdték a felkészülést a jövő évi, tokiói olimpiára a kajak-kenusok, Schmidt Gábor, a magyar szövetség (MKKSZ) elnöke azt mondta: öt éremmel, közte legalább két arannyal elégedett lenne a japán fővárosban. A válogatott a megszerezhető 18-ból eddig 13 kvótával rendelkezik, a terv az, hogy ehhez a jövő tavaszi pótkvalifikációs versenyeken még legalább hármat begyűjtsön.

Fogynak a jegyek

Két óra alatt tízezer jegyet adtak el az új Puskás Ferenc Stadion avatómérkőzésére. A Magyarország–Uruguay barátságos labdarúgó-találkozóra péntek óta lehet jegyet venni, de egyelőre csak a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak.

Jó csoportokat fogtak ki a magyarok

Könnyű csoportba került a magyar férfi és női válogatott is az olimpiai kvalifikációs vízilabda Európa-bajnokságon. A Märcz Tamás által irányított férficsapat a vb-ezüstérmes spanyolokat, illetve a máltai és a török válogatottat kapta ellenfélnek.

16. alkalommal is a jelöltek között van Cristiano Ronaldo

A Juventus portugál labdarúgója ismét szerepel az Aranylabda-várományosainak listáján. A France Football című szaklap harmincfős névsorában a Bajnokok Ligája-címvédő FC Liverpool hét jelöltet ad, az angol bajnok Manchester City ötöt.

ÁSZF