Lejátszás LejátszásShawn Mendes / Camilla Cabello - Senorita

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Sport

A magyar női futsalválogatott legyőzte Kazahsztánt

A magyar női futsalválogatott története második tétmérkőzésén bravúros, 8-4-es győzelmet aratott Kazahsztán csapata felett csütörtökön, az ukrajnai Cserkasziban zajló Európa-bajnoki selejtezőtorna második napján.

Helyben hagyták az Olympique Marseille stadionbezárását

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottsága helyben hagyta a francia Olympique Marseille együttesének stadionbezárásos büntetését. A szervezet honlapjának hétfői beszámolója szerint a testület helyben hagyta a klub szurkolóinak rendbontásáért korábban kiszabott, zárt kapus mérkőzésrendezést előíró ítéletét.

Hosszú Katinka négy érmet szerzett szombaton

Hosszú Katinka négy érmet - egy aranyat, egy ezüstöt és két bronzot - szerzett szombaton az úszók idei világkupa-sorozatának nyitóállomásán, az oroszországi Kazanyban zajló viadal második napján. A háromszoros olimpiai bajnok Tatárföld fővárosában - a verseny honlapja szerint - 400 méter vegyesen győzött, 100 méter háton második, 200 méter gyorson és a 4x100-as vegyes gyorsváltóval harmadik volt.

Kiválóan szerepeltek a TSC-Geotech sportolói az ifjúsági és junior korú atléták országos liga-döntőjén

A Budapestben rendezett, az országos élmezőnyt felvonultató két korosztályos döntőn kiválóan szerepeltek a tatabányai TSC-Geotech sportolói. A szakági sikereket nézve az ugrók jártak az élen, akik három bajnoki címet és két dobogós helyezést szereztek, míg a gerelyhajító szakág egy bajnoki címmel és egy bronzéremmel gazdagította a szakosztály sikereit. A futók pontszerző helyen végezte, úgy hogy nincs oka szomorkodni az edzőknek és a szakosztály vezetőinek.

ÁSZF