Lejátszás LejátszásAlly Brooke - No Good

Forrás hétvége

Baráth Áron

Sport

Nico Rosberg rajtol az élről

A legutóbbi négy futamhoz hasonlóan a Forma-1-es Brazil Nagydíjon is Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte meg az időmérő edzést, így a mai futamon ő rajtolhat majd az élről.

Vívó sikerek Klagenfurtban

Plásztán Attila, az OMS Tata Iron Trade VSE és a Tatabányai Sport Club Vívó Szakosztályának vezetőedzője számolt be a nagyszerű eredményekről. Az elsőséggel járó kupát a fiatal lány csapat (Borsody Emma, Fekete Laura, Gnám Tamara, Petri Renáta) nyerte az ausztriai Klagenfurtban rendezett egyéni és csapat európai körversenyen. GRATULÁLUNK!

Nico Rosberg rajtol az élről

Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a Forma-1-es Mexikói Nagydíj szombati időmérő edzését, így a mai futamon ő rajtolhat majd az élről.

Berki nem jutott be a döntőbe

Az olimpiai címvédő Berki Krisztián nem jutott be a lólengés döntőjébe a Glasgow-ban zajló olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokságon, s így nagy valószínűséggel nem szerez kvótát a jövő évi riói játékokra.

A mai napra halasztották az időmérőt

Az időjárás nem kedvezett a Fomra-1 Amerikai Nagydíján, már az első szabadedzést is eső áztatta pénteken, a másodikat pedig meg sem tudták rendezni. A harmadik tréninget ugyan megtartották, de az időmérőt csak húzták-halasztották.

Átalakul a magyar stáb

A játékosként világ- és Európa-bajnok Andreas Möller is csatlakozik a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharcra készülő magyar labdarúgó-válogatott újjáalakuló szakmai stábjához.

Rigla Regina kétszeres aranyérmes!

Az elmúlt hétvégén Veszprém adott otthont a III. Veszprém Kupa Országos karate versenynek, ahol a Den Shin Dojo versenyzői Filep Imre hét danos mester vezetésével vettek részt.

ÁSZF