Lejátszás LejátszásMAGASHEGYI Underground / Beck Zoli - Árnyékok

Magyaróra

Sport

Kassai Viktor szerepet kap az Eb-döntőn

Az angol Mark Clattenburg lesz a labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi döntőjének játékvezetője, míg a tatabányai Kassai Viktor negyedik bíróként működik majd közre a mérkőzésen.

Harminchat magyar úszó indulhat Rióban

Az úszók közel másfél éves olimpiai kvalifikációs időszakának utolsó, szombati napján a Budapest Openen sikerült a riói csapathoz csatlakoznia Pulai Bencének (100 pillangó), Molnár Flórának (50 gyors), valamint újabb indulási jogot szerzett Kozma Dominik (100 gyors), Késely Ajna pedig a 4x200-as vegyesváltó "kezdőnégyeséhez" férkőzött még közelebb.

Ibrahimovic a Manchester Unitedben folytatja

Véget vetett a találgatásoknak Zlatan Ibrahimovic: a svéd futballsztár bejelentette, hogy a Manchester Unitedben folytatja pályafutását. A 34 éves támadó Instagram-oldalán hozta nyilvánosságra, hogy a "következő állomása Manchester" lesz.

Babos a második fordulóban búcsúzott

Babos Tímea a második fordulóban búcsúzott csütörtökön a wimbledoni teniszbajnokságon. A világranglistán 44. magyar játékos a 27. helyen kiemelt Coco Vandeweghe (30.) ellen lépett pályára a 64 között, és két szettben, egy óra alatt kapott ki amerikai vetélytársától.

Hétfő délután utazik haza a magyar válogatott

A Magyar Labdarúgó Szövetség azt kéri a szurkolóktól, hogy hétfőn ne a Liszt Ferenc Repülőtéren fogadja a franciaországi Európa-bajnokságról hazatérő válogatottat, amely az Európa-bajnokság vasárnapi nyolcaddöntőjében a belgáktól elszenvedett 4-0-s vereséggel esett ki. 

ÁSZF