Lejátszás LejátszásKonyha - Mindig idebent

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Sport

Eltiltották Dudás Miklóst

Csaknem három évre, 34 hónapra eltiltotta a kajakos Dudás Miklóst a Nemzeti Doppingellenes Szervezet doppingbizottsága.

Tóth Tamás bronzérmes 100 méter gyorson

Tóth Tamás bronzérmet nyert az S9-es sérültségi kategória 100 méteres gyorsúszó számában a riói paralimpia hétfői versenynapján. A szám másik magyarja, Sors Tamás hatodik lett a döntőben. Tóth négy éve, Londonban két ezüstérmet is szerzett, az egyiket ebben a számban.

Bronzérmes az asztaliteniszező Pálos Péter

Az asztaliteniszező Pálos Péter (S11) bronzérmet szerzett a riói paralimpia hétfői versenynapján. Az enyhén értelmi fogyatékos kategória londoni bajnoka a dél-koreai Kim Dzsi Tae ellen játszott, s 38 perc alatt 3-2-re nyert.

Több ezer afgánt toloncolhatnak ki Németországból

Berlin még az idén megállapodást akar kötni Kabullal azoknak az afgán menekülteknek a visszatelepítéséről, akiknek a menedékkérelmét elutasították, vagy akik önként térnének vissza hazájukba - közölte a német belügyminisztérium.

Visszavonul Felipe Massa

Családja jelenlétében jelentette be visszavonulását a magyar rajongók által is kedvelt Forma-1-es autóversenyző, Felipe Massa (35).

Hazaérkezett a magyar olimpiai csapat

Szerdán 8 óra után leszállt Budapesten az úgynevezett aranygép, amellyel hazatértek Rio de Janeiróból azok a magyar sportolók, akik utolsóként még az olimpia helyszínén tartózkodtak.

ÁSZF