Lejátszás LejátszásJetlag / Eckü - Ami itt történik, itt is marad

Magyaróra

Sport

Kiválóan szerepeltek a TSC-Geotech sportolói az ifjúsági és junior korú atléták országos liga-döntőjén

A Budapestben rendezett, az országos élmezőnyt felvonultató két korosztályos döntőn kiválóan szerepeltek a tatabányai TSC-Geotech sportolói. A szakági sikereket nézve az ugrók jártak az élen, akik három bajnoki címet és két dobogós helyezést szereztek, míg a gerelyhajító szakág egy bajnoki címmel és egy bronzéremmel gazdagította a szakosztály sikereit. A futók pontszerző helyen végezte, úgy hogy nincs oka szomorkodni az edzőknek és a szakosztály vezetőinek.

Rasovszky Kristóf Dániában is győzött

Rasovszky Kristóf szombaton, a számára két aranyat és egy ezüstöt hozó glasgow-i Európa-bajnokság után két héttel a nyíltvízi Európa-kupa-sorozat ötödik állomásán, a dán fővárosban is győzött.

Hamilton rajtol az élről

A címvédő és négyszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a száraz pályán kezdődött, de esőben véget ért időmérő edzést szombaton, a Forma-1-es Belga Nagydíjon. Hamilton mellől a vb-pontversenyben mögötte második, szintén négyszeres vb-győztes Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája startolhat majd, míg a harmadik rajtkockát Esteban Ocon, a Force India francia versenyzője foglalhatja el.

Magyar díjugrató ezüstérem a Nemzetek Díján

A magyar csapat a második helyen végzett az eddigi legrangosabb hazai díjugrató viadal vasárnapi záró- egyúttal főszámában, a 200 ezer euró összdíjazású Nemzetek Díján. A viadal oldala szerint a csapatversenyben minden nemzet négy-négy lovast indított a 160 centiméteres akadályokkal tűzdelt pályán, melyen kétszer kellett végigmenni.

ÁSZF