Lejátszás LejátszásMarshmello / Bastille - Happier

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Sport

Elhunyt Fazekas Árpád labdarúgókapus

Nyolcvannyolc éves korában elhunyt Fazekas Árpád ötszörös magyar válogatott labdarúgó, a Bayern München korábbi Német Kupa-győztes kapusa. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapja emlékeztet rá: Fazekas Árpád pályafutását a Bp. Dózsában kezdte (1953-1954), majd a Vörös Lobogóban (1955-1956) folytatta.

Rasovszky Kristóf aranyérmes 5 kilométeren

Rasovszky Kristóf aranyérmet nyert ma 5 kilométeren a nyíltvízi úszók skóciai Európa-bajnokságán. A 21 éves veszprémi sportoló két évvel ezelőtt 10 kilométeren junior világbajnok volt, tavaly és idén is több világkupaversenyen győzött a felnőttek között, de a mostani eredménnyel megnyert felnőtt Európa-bajnoki cím eddigi pályafutása legnagyobb sikerének számít.

Lisszabon rendezheti a 2021-es rövidpályás úszó Eb-t

Lisszabon rendezheti meg a 2021-es rövidpályás úszó Európa-bajnokságot. A kontinentális szövetség (LEN) vezető testületének mai, glasgow-i döntésének értelmében a portugál főváros 1999 után lesz ismét házigazdája az eseménynek.

Kéri Bianka idei legjobbjával búcsúzott

Kéri Bianka kiesett 800 méteren a berlini atlétikai Európa-bajnokságon. Az SVSE futója bátor taktikát választott, a rajt után élre állt és másfél körön át vezette a mezőnyt.

ÁSZF