Lejátszás LejátszásCARAMEL - Párórára

Zene

Sport

Legyen Budapesten a vb - ezt kérik

A 2023-as atlétikai világbajnokság budapesti megrendezését kérik a nemzet sportolói. A címet viselő Balczó András, Hammerl László, Ivánkay Mária, Kamuti Jenő, Kárpáti György, Keleti Ágnes, Magyar Zoltán, Portisch Lajos, Rejtő Ildikó, Schmitt Pál, Székely Éva és Varga János közleményt adott ki, miszerint a nagy világversenyek rendezése nemcsak Magyarország jó hírét keltik, hanem fokozzák a fiatalok érdeklődését a sport iránt.

Hosszúnak megvan a 300. aranya

Hosszú Katinka 200 méter pillangón nyert pénteken az úszók oroszországi világkupa-állomásának első napján, ezzel a vk-sorozat 2012-es indulása óta kereken 300. egyéni aranyérmét gyűjtötte be.

Elkezdték a felkészülést a kajak-kenusok

Elkezdték a felkészülést a jövő évi, tokiói olimpiára a kajak-kenusok, Schmidt Gábor, a magyar szövetség (MKKSZ) elnöke azt mondta: öt éremmel, közte legalább két arannyal elégedett lenne a japán fővárosban. A válogatott a megszerezhető 18-ból eddig 13 kvótával rendelkezik, a terv az, hogy ehhez a jövő tavaszi pótkvalifikációs versenyeken még legalább hármat begyűjtsön.

Fogynak a jegyek

Két óra alatt tízezer jegyet adtak el az új Puskás Ferenc Stadion avatómérkőzésére. A Magyarország–Uruguay barátságos labdarúgó-találkozóra péntek óta lehet jegyet venni, de egyelőre csak a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak.

ÁSZF