Lejátszás LejátszásSaturdays - Just Can`t Get Enough

Zene

Sport

Himnusszal és virággal várták a vb-érmes magyar muay thai versenyzőket

Közel százfős lelkes tömeg virággal és a Himnusz eléneklésével fogadta hétfőn délben a Liszt Ferenc Repülőtéren a cancúni világbajnokságon történelmi sikert elért magyar muay thai válogatottat. A magyar delegációt - élén a világbajnoki ezüstérmes Spéth Norberttel - rokonok, barátok, versenyzőtársak és újságírók várták Ferihegyen, ahol hangos ünneplésben volt részük.

Újabb magyar siker a Mount Everesten

Németh Alexandra a második magyar nő, aki megmászta a világ legmagasabb hegycsúcsát. A magyar hegymászónő pénteken ért fel a Csomolungmára, a világ legmagasabb pontjára.

Két magyar bronzérem a muay thai vb-n

Két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a mexikói Cancúnban zajló muay thai világbajnokság ötödik napján. A magyar szövetség tájékoztatása szerint ifjabb Kurdy István és Nagy Ede is kikapott az elődöntőben, így mindketten harmadikként zártak.

Bajnok a Barcelona

Története 25. bajnoki címét nyerte vasárnap az FC Barcelona labdarúgócsapata. A katalánok a La Liga 35. fordulójában a Deportivo La Coruna otthonában aratott 4-2-es győzelmükkel biztosították újabb elsőségüket.

Péni István bronzérmes légpuskában

Péni István bronzérmet nyert légpuskában a sportlövők dél-koreai világkupa-versenyén, Csangvonban. A hazai szövetség tájékoztatása szerint az alapversenyben 627,9 kört lőtt, ezzel a hatodik helyen jutott a döntőbe, ahol 228,5 körös teljesítménnyel lett harmadik két orosz mögött.

ÁSZF