Lejátszás LejátszásThe Vamps - Married In Vegas

Forrás hétvége

Baráth Áron

Külföld

Egyiptomi útlevelet is találtak a párizsi stadionnál

Egy egyiptomi útlevelet is találtak szombaton az egyik öngyilkos merénylő holttestének közelében a párizsi Stade de France stadionnál; Kairó eközben bejelentette, hogy egy egyiptominak nyoma veszett Párizsban, később azonban a sebesültek között rátaláltak a fiatalemberre.

Uniós pénzzel segítenek Afrikának

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, az Európai Unió több más intézményének vezetője és számos tagország kormányának képviselője aláírta azt a dokumentumot, amelynek alapján az unió 1,8 milliárd eurós sürgősségi pénzalapot hoz létre azzal a céllal, hogy a régió stabilitását, az illegális migrációt kiváltó okok kezelését, valamint a kiutasítottak támogatását segítse Afrikában.

Megerősödött a migránsáradat a balkáni útvonalon

Újra megerősödött a Nyugat-Európába tartó migránsáradat a balkáni útvonalon, miután megszűnt a görög komphajók személyzetének sztrájkja, ami miatt a migránsok eddig nem tudtak Leszbosz szigetéről a szárazföldre jutni - jelentette kedden a szlovén sajtó.

Erdélyben is gyűjteni kezdik az aláírásokat

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) és az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) közös felhívásban kéri az erdélyi magyarok csatlakozását a bevándorlási kvóták elleni Fidesz-petícióhoz - jelentette be Tőkés László EMNT-elnök és Szilágyi Zsolt EMNP-elnök sajtótájékoztatón.

Horvátországban ismét fej fej mellett a két horvát vezető párt

A szinte véglegesnek mondható hivatalos részeredmények alapján, - 99,5 százalékos feldolgozottságnál - a korábbi eredményektől eltérően, ismét fej fej mellett áll a két horvát vezető párt, a jobbközép ellenzéki Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) és a Szociáldemokrata Párt (SDP) vezette két választási szövetség a vasárnapi parlamenti választások után. 

Folytatódik a Lufthansa-sztrájk

A Lufthansa német légitársaság a légiutas-kísérők folytatódó sztrájkja miatt több mint 900 járatot törölt hétfői menetrendjéből, köztük több budapesti járatot.

ÁSZF