Lejátszás LejátszásKelemen Kabátban / Kollányi Zsuzsi - Taníts még

Forrás Charter

Zimmerer Tamás

Zenekarok, előadók jelentkezését várják a 25. Peron Music Tehetségkutatóra

Ismét meghirdették a Peron Music Tehetségkutatót, immár a 25. alkalommal. Az előadók, zenekarok augusztus 16-ig jelentkezhetnek a megmérettetésre az alapítvány Facebook-oldalán keresztül. Az idei tatabányai döntőt szeptember 19-én rendezik A Vértes Agorájában, ahol 14 zenekar vehet részt.

Magyarország legpatinásabb könnyűzenei tehetségkutatója Tatabányán indult 25 éve. Milyen neveket adott ez a 25 év? Margaret Island, Aurevoir, Szatmári Juli - csak néhány izgalmas név a háromszázötvenből. A Peron Music Tehetségkutató szakmai rendezvényt a Peron Music Alapítvány hozta létre 1993-ban. Közvetlenül Berki Tamás és Victor Máté ösztönözte az akkor újszerű szakmai rendezvény létrehozását. Tatabánya azóta is folyamatosan, megbízhatóan és magas színvonalon szolgálja a fiatal előadók megjelenését, kiválasztását és folyamatos mentorálását is.

Mint köztudott a Peron szakemberei a boldog zenészt bátorítják. Boldogan zenélni tanulni, koncertezni – az már fél siker. Ebben adhat támogatást a meghirdetett 25. Peron Music Tehetségkutató, amelyre a Peron Music Alapítvány Facebook oldalán keresztül lehet jelentkezni. 

ÁSZF