Lejátszás LejátszásDas Funk - Műanyag sláger

Magyaróra

Változás az önkormányzati ügyfélfogadásban Esztergomban és Kisbéren is

A kisbéri önkormányzatnál a járványra való tekintettel a személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel – tudatta a város önkormányzata hivatalos oldalán. Azt kérik az ügyfelektől, hogy a hivatalos ügyeiket elsősorban elektronikus úton intézzék. A kérdéseket a 34/352-360-as telefonszámon vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen fogadják.

A Kisbéri Városigazgatóság ügyfélszolgálati irodája telefonon történt előzetes egyeztetés és időpont-foglalás alapján vehető igénybe sírhelymegváltás, térítési díjak beszedése valamin hulladékszállításai ügyintézés ügyekben. (34/352-367, 34/552-006, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Esztergomban is változik az ügyfélfogadás rendje, a kihirdetett veszélyhelyzet miatt az ügyfélfogadás előzetes telefonos bejelentkezés alapján történik az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatalban. Bejelentkezni a 33/542-000 telefonszámon lehet.

infó: kisber.hu, esztergom.hu, kép: infoesztergom.hu

ÁSZF