Lejátszás LejátszásSzabó Balázs Bandája - Hétköznapi

Zene

Pár óra alatt három jogsi nélkül vezető sofőr is lebukott megyénkben

11 óra alatt három járművezetéstől eltiltott sofőrt fogtak el a rendőrök Komárom-Esztergom megyében.

A komáromi rnedőrök május 19-én este Banán ellenőriztek egy személygépkocsit és annak 23 éves vezetőjét. A férfiről kiderült, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a Mosonmagyaróvári Járásbíróság eltiltotta a vezetéstől. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt is pozitív eredményt mutatott. Tőle fehér színű kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak a rendőrök. Kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Szintén a komáromi rendőrök május 20-án reggel Komáromban ellenőrzitek egy kocsit, amelynek 59 éves férfi vezetőjéről szintén kiderült, hogy nincs jogsija, mert a Komáromi Rendőrkapitányság eltiltotta a vezetéstől. A helyi lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, őt a rendőrkapitányságra előállították.

Még ezen a napon nem sokkal később Oroszlányon állítottak meg egy személygépkocsit a járőrök, és ellenőrizték annak 47 éves vezetőjét. A férfinek szintén nem volt vezetői engedélye, őt a Tatabányai Rendőrkapitányság tiltotta el a vezetéstől. Az oroszlányi férfit a rendőrkapitányságra előállították.

A rendőrök mind a három személyt őrizetbe vették.

kép és infó: police.hu

ÁSZF