Lejátszás LejátszásCamila Cabello - Liar

Délutáni Csúcs

Bálint László, a stúdióserpa

Óriási társasjátékozás lesz az esztergomi Dobóban

November 16-án, szombaton a Dobó Katalin Gimnáziumban 10 és 22 óra között 11. alkalommal szervezik meg Esztergom és térségének legnagyobb őszi családos társasjátékos eseményét idén.

Kicsik és nagyok együtt társasjátékozhatnak 12 órán keresztül. Közel 200 társasjáték kipróbálható játékmesterek segítségével minden korosztálynak. Válogathatunk táblás és kártyás, humoros és komoly, logikai és kooperatív játékok közül. De az ügyességi játékok kedvelői is megismerhetnek sok érdekes játékot.

A tornateremben folyamatos mozgásos-játékos gyerekprogramok lesznek, 15 órától pedig Crokinole versenyt rendeznek. A Crokinole egy igazán izgalmas, pörgős játékmenetű fából készült pöckölős ügyességi játék. A játék pillanatok alatt elsajátítható minden korosztály számára. A versenyre előzetesen lehet jelentkezni a helyszínen, nevezési díj nincs!

A Játékkunyhó csapatával társasjáték vásár is lesz kedvezményes árakkal, akciókkal. A szervezők ezek mellett bolhapiaccal és büfével várnak mindenkit a 12 órás társasjáték ünnepen!

kép és infó: dorogimedence.hu

ÁSZF