Lejátszás LejátszásPÉLY BARNA / Felcser Máté - Rózsaszín Fekete

Zene

Letartóztatásban az a két férfi, akik a gyanú szerint milliós értékben loptak autóalkatrészeket egy tatabányai telepről

A gyanú szerint a két férfi 2020. április 1. és 27. napja között egy kft. tatabányai telephelyére jogosulatlanul behatolt, és az ott tárolt, a gazdasági társaság tulajdonát képező 6 autó katalizátorát leszerelte, valamint egy hetedik jármű csomagterében elhelyezett 4 darab alufelnire szerelt gumiabroncsot kivettek az autóból. Az eltulajdonított alkatrészek értéke összesen mintegy 3.000.000.- forint volt.

A megalapozott gyanú szerint a két férfi egy másik telephelyről elvitt két katalizátort és három darab akkumulátort, összesen mintegy 250.000.- forint értékben.

A gyanúsítottak a nyomozás eddigi adatai szerint 2020. április 24. és 27. napja között a Magyar Vöröskereszt tatabányai telephelyére jogosulatlanul behatoltak, és az ott tárolt, a Magyar Vöröskereszt által bérleti jogviszony alapján használt két autó katalizátorát leszerelte és elvitték, ezzel 400.000.- forint kárt okozva.

A Tatabányai Járásbíróság 2020. május 2-án egy hónapra elrendelte a cselekmények elkövetését tagadó két férfi letartóztatását, akik a végzéssel szemben fellebbeztek, így az nem jogerős.

infó: https://tatabanyaitorvenyszek.birosag.hu/

ÁSZF