Lejátszás LejátszásWolf Kati - Egynyári

Zene

Kötelező a maszk és a testhőmérséklet mérése a hivatalba lépéskor Esztergomban

A járványveszély miatt szigorításokat rendelt el a városvezetés.

Az utasítás kiterjed az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal köztisztviselőire, ügykezelőire, munkavállalóira, a megbízási, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban foglalkoztatottakra és mindazokra, akik a hivatal épületeibe bármely célból belépnek.

Az utasítás kiterjed a hivatal által használt épületekre, épületrészekre, illetve az ott elhelyezett tulajdonában vagy használatában álló ingóságokra és tárgyi eszközökre. A hivatalba történő belépés kizárólag a Széchenyi tér felőli főbejáraton történhet.

A testhőmérséklet mérése a portaszolgálatnál történik. A hivatal területére csak az léphet be, akinek a testhőmérséklete a 37 és fél fokot nem haladja meg. A testhőmérséklet ellenőrzésére a portaszolgálat jogosult érintésmentes lázmérő segítségével. A testhőmérséklet méréséről adatrögzítés nem történik. A portaszolgálatot titoktartás kötelezi a mért adat tekintetében.

Ezenkívül kötelező a hivatalba történő belépéskor a kézfertőtlenítés.

Az ügyfélfogadási időben a hivatal egész területén kötelező az arcot, orrot eltakaró maszk, sál vagy kendő viselése és a szociális távolságtartás.

A képviselő-testületi ülésen, bizottsági ülésen, értekezleten, tárgyaláson kötelező a maszk viselése és a szociális távolságtartás.

kép és infó: esztergom.hu, infoesztergom.hu

ÁSZF