Lejátszás LejátszásAvicii - Heaven

Zene

Kiemelt odafigyelést kér az esztergomiaktól a hulladékszállító cég

Kéréssel fordult az esztergomiakhoz a hulladékszállító cég, a koronavírus veszélye miatt és a hulladékszállítás zavartalan biztosítása érdekében.

Arra kérik a lakosságot, hogy a háztartási hulladékot minden esetben zárt, bekötött zsákokban helyezzék el a kukákban, különös tekintettel a használt papírzsebkendők, szájmaszkok, törlőkendők esetében, annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék a lehetőségét annak, hogy kollégáik érintkezzenek ezekkel.

Természtesen kollégáik a megfelelő védőfelszerelésben, maszkban, kesztyűben és ruházatban látják el feladataikat, emellett biztosított számukra a szemétszállító járműveken is a szappanos kézmosás és a speciális kézfertőtlenítő szerek folyamatos használata.

Az Eszköz Kft. személyes ügyfélszolgálata egyelőre szünetel, azonban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, illetve a 06-33/313-084-as telefonszámon az ügyfelek rendelkezésére állnak.

A kommunális hulladék elszállítása prioritást élvez, így átmenetileg felfüggesztették a lomtalanítást, valamint a lakosság által a telephelyre beszállított építési és elektronikai hulladék átvételét a járványveszély idejére. A szelektív hulladékszigetek ürítése és a házhoz menő szelektív hulladékszállítás egyelőre az eddig megszokott módon és időpontokban biztosított.

infó és kép: infoesztergom.hu

ÁSZF