Lejátszás LejátszásKIMNOWAK - GYÉMÁNT

Magyaróra

Sándor Szilvia

Jótékonysági motoros felvonulást rendeznek szombaton

Idén ötödik alkalommal szervezik meg  “A Motorosok is lehetnek Angyalok” című jótékonysági motoros felvonulást június 22-én. A menet Dorogról indul, a végállomása pedig Esztergomban a Bazilikánál lesz. 

A rendezők a motorosokat szólítják meg és bújtatják “angyalbőrbe”. Segítségükkel az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak gyűjtenek anyagi, erkölcsi és társadalmi támogatást. A kezdeményezés teljes egészében karitatív, a teljes bevételt felajánlják az esztergomi kórháznak.

A rendezvény fő programpontja a régió legnagyobb jótékonysági motoros felvonulása, melyen a tavalyi évben több, mint 500 motor vett részt, legtöbbjük utassal. Ez azt jelenti, hogy közel 1000 embert mozgatott meg ez a nemes ügy.

A rendezvényhez csatlakozó Motorosok egy matrica megvásárlásával, mint regisztrációs díj befizetésével “váltanak jegyet” és vesznek részt a felvonuláson (az ebből összeadódó összeget ajánláják fel a kórháznak).

A jubileumi alkalomhoz méltóbb helyszín a menet végállomásához és a Motorosok megvendégeléséhez talán nem is lehetne, mint az esztergomi Bazilika. Az ebéd után motoros véradásra is lesz lehetőség!

kép és infó: dorogimedence.hu

ÁSZF