Lejátszás LejátszásForrás DJ - Dj Tomy Slow

Forrás DJ

Három óra alatt hat ittas vezetőt szűrtek ki a tatai rendőrök

A járőrök öt férfit és egy nőt állítottak elő, akik a vezetés előtt szeszes italt fogyasztottak.

A tatai rendőrök 2020. szeptember 13-án 1 óra 23 perckor az Ady Endre úton megállítottak egy személygépkocsit. A 29 éves dunaalmási férfival szemben felmerült az ittasság gyanúja, az alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A mérési eredmények alapján a férfi vezetői engedélyét elvették, ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

A rendőrök 1 óra 40 perc körül a Május 1 úton ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A járművet egy 25 éves tardosi férfi vezette. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett. Őt a Tatai Rendőrkapitányságra előállították, és a mért eredmények alapján ellene büntetőeljárást kezdeményeztek, vezetői engedélyét elvették.

Szintén ezen a napon 2 óra előtt pár perccel a rendőrök egy személygépkocsira lettek figyelmesek. A rendőrök a gépkocsi mellé léptek, amikor az még lassan gurult, a két első ülésen ülő személy pedig éppen helyet cserélt. A sofőrülésbe a korábban utasként helyet foglaló ázsiai férfi került. A rendőrök megállapították, hogy a 25 éves komáromi férfi, és a helyére ülő 39 éves ázsiai férfi is ittas állapotban vezette a gépkocsit. Mindkét személyt mintavételre előállították, a magyar állampolgár vezetői engedélyét elvették.

Még ezen a napon 2 óra 30 perckor Tatán az Almási úton haladt egy személygépkocsi, amit a járőrök ellenőriztek. A 45 éves nővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért őt a Tatai Rendőrkapitányságra előállították és a mérési eredmények alapján vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek. A tatai lakos vezetői engedélyét elvették.

Még egy ittas gépkocsivezetővel szemben intézkedtek a tatai rendőrök szeptember 13-án. 4 óra 15 perc körül a Vértesszőlősi úton igazoltattak egy 29 éves faddi lakost, aki egy személygépkocsival közlekedett. Az alkoholszonda nála is pozitív eredmény mutatott, ezért a férfit előállították. A vezetői engedélyét elvették és ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

kép és infó: police.hu

ÁSZF