Lejátszás LejátszásRÚZSA MAGDI - Éden

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Faoszlopok és vezetékek cseréje miatt lesz áramszünet Tatán

Augusztus 13-án és 26-án is áramszünet lesz Tata bizonyos részein. 

Az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. tájékoztatása szerint augusztus 13-án 8:00 és 17:00 óra között áramszünet lesz Tatán, a Komáromi út Május 1. út és Kossuth tér közötti szakaszán, valamint a Kőkút közben (az iskola kivételével).

Az alvállalkozó a Komáromi úton lévő faoszlopokat újra cseréli, valamint a Komáromi úton és a Kőkút közben teljes egészében lecseréli a vezetéket. Új kötegelt hálózat fog kiépülni, ami a madárbarát szerepe mellett a villamos paraméterek javulását is magával fogja hozni. Ezen kívül új lámpakarokat is felszerelnek, így esztétikailag is sokkal látványosabb lesz az utcakép a jelenleginél.

Tavaly a Komáromi út - Kőkút köz sarkán lévő lemezházas trafót is kilakatolták és újra festették, így már a kisebb állatok sem tudnak bejutni a trafóba.

Augusztus 26-án a Kosztolányi utcában lévő lemezházas trafót fogják lecserélni egy új betonházas kompakt transzformátor állomásra, ami egy hosszabb áramszünetet fog okozni 07:00 és 19:00 óra között a Kosztolányi Dezső utcán végig, a Bláthy Ottó u. 2., 4., 6., 21. tömbökben, a Május 1. út 36 és 38-as tömbben valamint a 34-es tömb II. lépcsőházában, a Hőközpontban, a Sólyom Íjászboltban, a Diego üzletházban és az Ali Baba török étteremben.

 

kép és infó: tata.hu

ÁSZF