Lejátszás LejátszásHolyChicks - Holnaptól

Magyaróra

Esztergomi és tatai fitnesz termekből is lopott a most börtönbüntetésre ítélt férfi

A Zalaegerszegi Járásbíróságon május 13-án megtartott előkészítő ülésén jogerős ítélet született annak a férfinak az ügyében, aki öltözőszekrényekből lopott, többek között Esztergomban és Tatán is.

A vádlott 2019-ben 4 hónap leforgása alatt az ország különböző városaiban lévő fitnesz-wellness termekből készpénzt, értéktárgyakat, személyes holmikat tulajdonított el. Megfordult többek között Zalaegerszegen, Hévízen, Zalakaroson, Miskolcon, Tatán, továbbá Esztergomban is. A lopásokat egyedül követte el, amivel közel 1.200.000 Ft összegű kárt okozott 25 sértettnek.

A vádlottat – aki elismerte bűnösségét – a bíróság 21 rendbeli lopásban mondta ki bűnösnek, 4 esetben a lopás vétsége kísérleti szakban maradt. A vádlott 2 estben a bűncselekmények során megszerzett bankkártyákkal sikertelenül próbált meg vásárolni az interneten.

A férfit a bíróság jogerősen 3 év börtönbüntetésre ítélte, valamint 5 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától – tájékoztatta a kanizsaiujsag.hu-t dr. Vándor Virág a Zalaegerszegi Törvényszék sajtószóvivője.

infó: dorogimedence.hu, kép: illusztráció

ÁSZF