Lejátszás LejátszásOne Direction - What makes you beautiful

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Belerúgott a bicikli kerekébe: keresi a tatabányai rendőrség

Ismeretlen férfi miatt esett el egy fiatalkorú biciklis Tatabányán.

A Tatabányai Rendőrkapitányság eljárást folytat ismeretlen tettes ellen közúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenlegi adatok szerint egy fiatalkorú fiú kerékpárral közlekedett 2019. június 19-én Tatabánya Köztársaság úton, az akadálymentesített járdán. A biciklis haladása során lefékezett, majd megelőzött három, előtte gyalogosan haladó személyt – két nőt és egy férfit. Amikor a kerékpáros elhaladt a gyalogosok mellett, az ismeretlen férfi belerúgott a bicikli hátsó kerekébe, amelynek következtében a fiú elesett és megsérült.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik a balesetnek szemtanúi voltak, vagy a három ismeretlen gyalogosról információval rendelkeznek. Kérjük, hogy aki információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

kép: illusztráció, forrás: feol.hu

ÁSZF