Lejátszás LejátszásDAUGHTRY - It`s not over

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

A Forrás Rádió keresi az Év Osztályát!

Szülők, pedagógusok, tanulók figyelem! Újra keressük az Év Osztályát!

Komárom-Esztergom megyéből bármelyik általános-, vagy középiskola bármelyik osztálya megnyerheti az Év Osztálya címet, csak jobban kell tanulniuk az első félévben, mint tavaly év végén: a feladat ugyanis az, hogy a mostani félévi osztályátlaguk legyen jobb, mint tavaly év végi.

- Az Év Komárom-Esztergom megyei Osztályát ajándékkal jutalmazzuk! A szerencsés, jól tanuló osztály kirándulást nyer: egy feledhetetlen élménynapot utazással, étkezéssel.

- A diákok feladata adott: ügyesen és jól kell tanulniuk, hogy a félévi osztályátlaguk jobb legyen, mint a tavaly év végi.

- Az osztályfőnökök feladata pedig, hogy regisztrálják az osztályt a játékba! Ezt csak ők tudják megtenni a www.forrasradio.hu oldalon.

- Kedves szülők, tessék felhívni az osztályfőnök figyelmét erre a lehetőségre, megüzenni a gyerekkel, hogy beszéljenek a játékról osztályfőnöki órán, vagy egyszerűen írjanak az osztály Facebook csoportjába. Ne felejtsék el belinkelni Forrás Rádió honlapjáról a játékkal kapcsolatos információkat, valamint a regisztrációs felületet!

- Minden fontos információt itt találsz: Játékleírás és jelentkezési lap: https://forrasradio.hu/szorakozas/jatek/forras-radio-ev-osztalya.html

Sok sikert, jó tanulást! Hiszünk benne, hogy szép bizonyítványok születnek, és hogy sikerül az átlagokat javítani.

ÁSZF