Lejátszás Taylor Swift - Look What You Made Me Do

TOP40

Sándor Szilvia

Helyi

Kétszáz felvidéki gyerek táborozik Esztergomban

Esztergom igazi jelentőségét a felvidékiek ismerik a legjobban, hiszen 1918-1919 után a Felvidék elkerült Magyarországtól és ők évtizedeken keresztül csak a távolból nézhették a bazilika épületegyüttesét.

Új autóbusz-állomás épül Kisbéren

Saját forrásból, százmillió forint ráfordításával új autóbusz-állomást épít Kisbéren a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (KNYKK Zrt.), miután a jelenlegi utasforgalmi létesítményt elbontják - közölte a vállalat vezérigazgatója.

Látogatóközpont épül a Turul emlékműnél

Gerecse kapuja néven épít látogatóközpontot a tatabányai önkormányzat a megyeszékhely fölé magasodó Turul emlékmű közelében több mint 600 millió forintos beruházással - ismertette a polgármester csütörtökön az építkezés megkezdése alkalmából rendezett sajtótájékoztatón.

Bányászattörténeti kiállítótér épül Dorogon

A Dorog központjában lévő Reimann-altáró szomszédságában a térség 230 éves bányászatát és ipartörténeti örökségét bemutató kiállítótér épül 250 millió forintos uniós támogatás segítségével.

Megbukott az őrző-védő vállalkozás

A NAV munkatársai olyan őrzésvédelemmel foglalkozó bűnözői csoportra csaptak le, amely sem adót, sem járulékot nem fizetett, és ezzel több, mint 212 millió forint kárt okozott az államnak.