Lejátszás LejátszásForrás DJ - Dj Marák

Forrás DJ

Helyi

Az Agora bezár, elmaradnak a rendezvények

A november 9-ei járványügyi rendelet értelmében A Vértes Agorája, a településrészi művelődési házak, a NépmesePont, a Gerecse kapuja, valamint a Kodály téri Közösségi Ház november 11-étől december 10-éig zárva tartanak - olvasható az Agora közösségi oldalán.

A tatabányai gyár dolgozói szelfikkel gyűjtöttek adományt a helyi kórháznak

A mellrák elleni küzdelemnek szentelt kampánya részeként a Bridgestone Tatabánya Kft. összesen 1,5 millió forintot adományozott a Szent Borbála Kórház Központi Radiológia – Mammográfia szakrendelésének. A tatabányai abroncsgyár dolgozói több mint 600 ezer forintot gyűjtöttek össze szelfizéssel és posztolással, ezt egészítette ki a cég 1,5 millió forintra.

Változás az önkormányzati ügyfélfogadásban Esztergomban és Kisbéren is

A kisbéri önkormányzatnál a járványra való tekintettel a személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel – tudatta a város önkormányzata hivatalos oldalán. Azt kérik az ügyfelektől, hogy a hivatalos ügyeiket elsősorban elektronikus úton intézzék. A kérdéseket a 34/352-360-as telefonszámon vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen fogadják.

ÁSZF