Lejátszás Taylor Swift - Look What You Made Me Do

TOP40

Sándor Szilvia

Helyi

Nálunk is lehet pályázni szerdától

Komárom-Esztergom megyében is elérhető lesz az Otthon Melege Program. Ebben a hónapban a háztartási nagygépek cseréjére lehet pályázni, melynek lehetőségét augusztus 23-án nyitják meg a Közép-Dunántúli Régióban.

Nincs nyugalmuk az allergiásoknak

Bár a szombat éjjeli eső kissé visszaverte a pollenszórást, a következő napok száraz, melegedő időjárása ismét felerősíti majd a virágporok jelenlétét a levegőben.

Országszerte hőségriadót fújtak péntekre

Három északkeleti megye kivételével mindenhol érvényes az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése. Így többek mellett Komárom-Esztergom megyében, illetve Budapesten, Pest, Fejér és Győr-Moson-Sopron megyében is izzadni fogunk ma.

Telegdi Zsoltra emlékeztek Bajon

A posztumusz rendőr hadnagy hét éve hunyt el. 33 évesen, 2010. augusztus 16-án az M1-es autópályán, motoros járőri feladatainak teljesítésekor, baleset következtében vesztette életét.

Hőségriadót fújtak

Még kitart a kánikula. Olyannyira, hogy a tartós hőség veszélye miatt a fővárosra és nyolc megyére ismét figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

Moldvai csángókat érkeznek Környére

Moldvai csángókat lát vendégül augusztus 20-án a környei Római Katolikus Egyházközség. Nyisztor Ilonka és tanítványai a 11 órakor kezdődő szentmisén szolgálnak, majd kis műsorral kedveskednek.

Nagyboldogasszony ünnepe van ma

Ma ünnepli a katolikus egyház a legfontosabb Mária-ünnepet, Nagyboldogasszony napját, vagyis Szűz Mária halálát és mennybevételét.