Lejátszás LejátszásOcho Macho - Az Ég Egy Világon

Zene

Helyi

Honvédelmért Kitüntető Címet kapott a megyei tisztifőorvos

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal vezetői minden évben közösen emlékeznek meg 1956 hőseiről. Az idei ünnepségen a tatabányai Sárberki Általános Iskola diákjai adtak megindító műsort, melynek keretében prózával, verssel, zeneszámokkal idézték fel a 63 évvel ezelőtti eseményeket. 

Ellenőriztek a 81-esen

Fokozott ellenőrzést tartott a Komárom-Esztergom, a Győr-Moson-Sopron, valamint a Fejér Megyei rendőrség a 81-es főúton. A demonstratív rendőri jelenlét célja az volt, hogy felhívják a járművezetők figyelmét a közlekedési szabályok betartására, ezzel megelőzve a közúti közlekedési baleseteket.

Kecsegét telepítettek a Dunába a megyei horgászok

Almásfüzitő, Dunaalmás, Esztergom, Komárom és Lábatlan térségében engedték a folyóba a halakat. A kecsege Magyarország egyik őshonos hala, mely nagyon sokáig csak csökkenő állományban volt jelen a hazai vizekben.

Nőkben az erő: B-Pink nap a Forrás Rádióban

Minden év októbere a mellrák elleni kampány hónapja, melynek alkalmából világszerte nők milliói hívják fel a figyelmet erre a betegségre és a szűrés fontosságára. Ehhez a kezdeményezéshez kapcsolódik rádiónk is a B-Pink napon, október 25-én.

ÁSZF