Lejátszás LejátszásRiton / Oliver Heldens / Vula - Turn Me On

Kívánságműsor

Sándor Szilvia

Helyi

Növényvédelmi permetezést végeznek Esztergomban

Ismételten burkolat gyomirtást, valamint komplex növényvédelmi munkát végeznek Esztergomban a Széchenyi téren és a Töltés utcában. A munkálatok július 23-án kezdődtek és július 31-ig tartanak. A permetezést végző cég az esti órákban 22 óra és hajnali 3 óra között dolgozik.

Permetezik a vadgesztenyefákat Tatán

Elkezdődött és a tervek szerint augusztus 2-ig tart a vadgesztenyefák aknázómoly elleni permetezése Tatán. A szakemberek a munkát mindig este 20 óra és 23 óra között végzik - olvasható a tata.hu oldalon.

Eltűnt két és fél hónap alatt 1,4 milliárd forintnyi pénzügyi tartalék Tatabánya költségvetéséből?

A Fidesz–KDNP képviselőcsoportja továbbra is éretlenül áll Szücsné Posztovis Ilona (baloldali összefogás) polgármester által már másodszor- módosítás nélkül - a rendkívüli közgyűlés elé benyújtott zárszámadási beszámoló előtt. A képviselőcsoport továbbra is magyarázatot vár a polgármestertől, hova tűnt alig 2,5 hónap alatt a város költségvetéséből 1,4 milliárd forintnyi forrás a pénzügyi tartalék sorról és miért akarja az óvodáktól bölcsődéktől elvonni a pénzmaradványt Szücsné, úgy hogy ezt a 40 milliárdos költségvetés egyáltalán nem indokolja - olvasható a Fidesz-KDNP tatabányai csoportjának sajtóközleményében.

ÁSZF