Lejátszás LejátszásForrás DJ - Dj Sinkovics

Forrás DJ

Helyi

Folytatódhat a Szent Borbála Kórház nagyvolumenű fejlesztése

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Modern Városok Program keretén belül a Szent Borbála Kórház komplex fejlesztése. A közbeszerzési eljárás eredményesen lezárult, és a mai napon megkötött kivitelezői szerződéssel kezdetét veszi a beruházás megvalósítása.

Napelemes rendszer telepítés és LED korszerűsítés az IRON TRADE HAVELLANT Kft-nél.

Az IRON TRADE HAVELLANT Kft. a Tatabánya, Búzavirág utca 9. szám alatt található székhelyén valósított meg energiahatékonyság növelő beruházást, amelynek elemei a napelemes rendszer telepítés és a LED-es világításkorszerűsítés. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, amelyhez a vállalkozás 14,46 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást kapott.

Újabb 15 értékkel gyarapodott a megyei „kincsestár”

A Megyei Értéktár bizottság december tizedikén tartotta soron következő ülését, melyen ezúttal 15 érték került lajstromba. Ezzel már 168-ra emelkedett a megyei értékek száma. A pandémia miatt online tartott ülésen Popovics György, a bizottság elnöke örömét fejezte ki, hogy változatos tartalmú, a tudományt, kultúrát és épített örökségünket is reprezentáló javaslatokról dönthet a grémium.

Felszámolják az ebszőnybányai illegális hulladéklerakót

A „Tisztítsuk meg az Országot” program keretében sikeresen pályázott Tokod Önkormányzata – írja a dorogimedence.hu. Bánhidi László polgármester elmondta Tokod Önkormányzata a projekt keretében 3.952.500 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

ÁSZF