Lejátszás Taylor Swift - Look What You Made Me Do

TOP40

Sándor Szilvia

Helyi

Tolvajt keres a rendőrség Esztergomban

Az ismeretlen férfi június 30-án délután három körül elhajtott egy éppen árupakolás miatt álló tehergépkocsival, melyet a sofőr – míg pakolt – nyitva hagyott. 

Kirepültek a pilismaróti rétisasfiókák

Két rétisasfióka nevelkedett fel és repült ki a fészekből a Pilisi Parkerdő Zrt. pilismaróti erdészetének területén egy háborítatlan völgyben, a Dunától néhány kilométerre - közölte az erdőgazdaság szóvivője.

Befejeződött a Selye János Kórház fejlesztése

Befejeződött a komáromi Selye János Kórház 171 millió forintos fejlesztési programja, amelynek keretében korszerű műszereket szereztek be és energiamegtakarítást eredményező beruházásokat végeztek el - ismertették az intézményben tartott sajtótájékoztatón.

Két díjazottja is van Komáromnak

Idén is ketten vehették át a Komárom Város Közszolgálatáért Díját. Az elismerést ez évben Havran-Tóth Bernadettnek és Völözné Nemes Juditnak ítélte oda a város képviselő-testülete.

Fokozódik a vadveszély megyénk útjain

Augusztus közepéig tart az őzek párzási időszaka, a tapasztalatok szerint ekkor megszaporodnak a közúti balesetek a vadak megváltozott mozgási területe, viselkedése miatt.

Megújul az óvoda udvara Banán

A helyi intézmény nyerte el korábban a komáromi járás jótékonysági báljának bevételét, így most egymillió forintot fordíthatnak az újításokra – írja a 24óra.