Lejátszás LejátszásClean Bandit / Ellie Goulding - Mama

Zene

300 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a megyei rendőrfőkapitány

Kábítószer birtoklás, testi sértés - ez mind a képen látható férfi rovásán van. Ellene nemzetközi elfogatóparancs van érvényben. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

 A Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja 2017. október 17-én kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki a 27 éves Buttinger Zoltán ellen, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg.

A férfi ellen 2017. december 19-én európai, majd 2018. október 18-án nemzetközi elfogatóparancsot rendelt el a Tatabányai Törvényszék. További elfogatóparancsok vannak még érvényben új pszichoaktív anyaggal visszaélés, kábítószer birtoklása vétség, testi sértés bűntett elkövetése miatt is. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján Buttinger Zoltán az Egyesült Királyságban tartózkodhat.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300.000,-forint, azaz háromszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Buttinger Zoltán felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

(A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.)

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

ÁSZF