Lejátszás LejátszásJohnny K. Palmer - Margitszigeti fák

Zene

Belföld

Magyarország jelentősen növelte agrárkivitelét Kínába

Magyarország megnyolcszorozta agrárkivitelét Kínába az elmúlt öt évben - mondta a földművelésügyi miniszter sajtótájékoztatón. Fazekas Sándor hozzátette: tavaly a Kínába irányuló agrárkivitel megháromszorozódott, és elérte a 22 millió eurót.

Naponta hetven hirtelen szívhalál van Magyarországon

Magyarországon naponta hetvenen halnak meg hirtelen szívhalálban, holott ha a szívinfarktus jeleit észlelve azonnal mentőt hívnának, jelentősen javítani lehetne a túlélési statisztikákat és az infarktus utáni életminőséget - hívta fel a figyelmet Kiss Róbert Gábor, a Magyar Kardiológusok Társaságának elnöke.

Új ciklus kezdődik a méhészetben

Hamarosan véget ér a méhésztársadalom számára a 2013-2016-os Magyar Méhészeti Nemzeti Program. Ez egyben azt jelenti, hogy elindul az újabb ciklus, amely a 2016 és 2019 között időszakra jelöli ki az irányokat - írja a Híradó.hu.

Orbán Viktor hat javaslattal érkezik Brüsszelbe

A migrációs válság kezelését célzó hatpontos javaslatcsomaggal érkezik az Európai Tanács ma esti rendkívüli ülésére, Brüsszelbe Orbán Viktor miniszterelnök. A magyar miniszterelnök javaslatai között szerepel a görög határok védelmének átengedése azoknak az európai országoknak, amelyek készek ebben részt venni.

ÁSZF