Lejátszás LejátszásOdett / Marsalkó Dávid - Holnapig

Magyaróra

Belföld

Pozitív kilátást kaphat Magyarország

Londoni pénzügyi elemzők szerint lehetséges, hogy a Moody's Investors Service hitelminősítő a két hét múlva esedékes felülvizsgálaton osztályzatjavítás lehetőségére utaló pozitív kilátást ad a magyar államadós-besorolásra.

Jutalmat kapnak a vasutasok

Húszezer forint értékű étkezési Erzsébet-utalványt kap a menekülthelyzet kezelésében érintett mintegy 1400 MÁV-munkatárs, a többletjuttatást a munkabér és a túlóradíj mellett kapják meg.

Országszerte tartanak megemlékezéseket

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 59. évfordulóján számos megemlékezést tartanak országszerte és a fővárosban; a nemzeti ünnepen délelőtt 10 órakor katonai tiszteletadás mellett vonják fel Magyarország lobogóját.

Falusi szőlőhegyek megújítását szolgáló mintaprogram indult

Húsz település önkormányzata nyert idén összesen 173,5 millió forint támogatást a Földművelésügyi Minisztérium által indított programban, amelynek célja a falusi szőlőhegyek, gyümölcsösök, a települések határában lévő zártkertek, sokszor gondozatlan földrészleteinek megújítása - közölte V. Németh Zsolt.

Komplexebb az új pályázat

Az előző periódushoz képest sokkal komplexebb a megváltozott munkaképességűeknek szóló, októberben meghirdetett pályázat - hangsúlyozta Czibere Károly, szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár.

ÁSZF