Lejátszás Machine Gun Kelly / Camila Cabello - Bad Things

Desszert

Gazdag Kriszta

Hírek

Cate Blanchett lesz a zsűrielnök Cannes-ban

Tavaly a spanyol rendezőzseni, Pedro Almodóvar vezette a zsűrit Cannes-ban, és az Arany Pálmát végül Ruben Östlund polgárpukkasztó alkotása, A négyzet nyerte el. Idén a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett érdemelte ki a megtisztelő címet – írja a hetediksor.hu.

Nő az önkéntes tűzoltók munkájának hatékonysága

A magyarországi és határon túli magyar önkéntes tűzoltók korábbinál is hatékonyabb tűzvédelmi munkája érdekében intézményi, szervezeti és technikai fejlesztéseket tervez idén a Magyar Tűzoltó Szövetség - mondta Dobson Tibor elnök.

A fiatalokra is több figyelem irányul

A fiatalokban van a jövő, ezért 2018-ban, a családok évében rájuk is minden eddiginél több figyelem irányul majd - mondta a család- és ifjúságügyért is felelős államtitkár.

Folytatódnak az adócsökkentések

Idén 5 százalékra csökkent az internet, a halhús, a sertésbelsőség és -vágási melléktermék, az éttermi szolgáltatás és a Braille-nyomtatók, illetve - kijelzők áfakulcsa.

1700 milliárddal több jut a családoknak 2018-ban

Az idén, vagyis a családok évében 1700 milliárd forinttal több támogatás jut a családoknak, mint a Fidesz-KDNP kormányzásának kezdetén, 2010-ben - jelentette ki Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.