Lejátszás Martin Garrix / Dua Lipa - Scared To Be Lonely

Desszert

Gazdag Kriszta

Hírek

Elismerésben részesült Tata Város polgármestere

Budapesten, a Máltai Rend patrónája, Filermói Boldogasszony ünnepének alkalmából rendezett fogadáson vehette át Michl József Tata Város polgármestere a Szuverén Máltai Lovagrend tiszti keresztjét, mely a rend legmagasabb civileknek adható elismerése.

Tolvajt keres a rendőrség

 

A Tatabányai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri annak az ismeretlen férfinek az ügyében, aki szeptember 3-án 13 óra 15 perc körül egy tatabányai üzletből pénztárcát tulajdonított el.

Orbán Viktor tárgyalt a brit pénzügyminiszterrel

Magyarország és Nagy-Britannia közös érdeke, hogy a jövőben is szoros legyen a két ország közötti gazdasági együttműködés - hangzott el Orbán Viktor miniszterelnök és Philip Hammond brit pénzügyminiszter megbeszélésén.

Észak-Korea újabb rakétát lőtt ki

Észak-Korea újabb ballisztikus rakétát bocsátott fel Phenjan egyik külső kerületéből keleti irányba, a rakéta átrepült Japán második legnagyobb szigete, felett, majd a Csendes-óceánba csapódott - jelentették mára virradóra a hírügynökségek.

Pörög az építőipar

Júliusban az építőipari termelés volumene 23 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbi alacsony bázist, az épületek építése 15 az egyéb építményeké 32 százalékkal emelkedett - közölte pénteken a KSH.