Lejátszás Martin Garrix / Dua Lipa - Scared To Be Lonely

Desszert

Gazdag Kriszta

Hírek

További élelmiszerekre szeretnének áfacsökkentést

Éder Tamás, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara alelnöke az MTI-nek elmondta, munkacsoport jön létre, mert az élelmiszer-előállítók igénylik, hogy további termékek kerüljenek a kedvezményes, 5 százalékos áfakulcs alá.

Japánt sem kíméli a természet

Rendkívüli erősségű tájfun csapott le az ország délnyugati partjaira. A japán meteorológiai szolgálat szerint az idei viharszezon 18-ik tájfunja 180 kilométeres széllökéseket és heves esőket produkál.

Egyiptomban járnak a magyar gólyák

A jeladós állatok többsége már megérkezett a Száhel-övezetbe, a Nílus-völgyet elhagyva azonban már nehezen követhetők nyomon a GSM-hálózat lefedetlensége miatt.

Olcsóbb lett a vöröshagyma

Idén igencsak jó volt a termés, nemcsak mennyiségben, de minőségben is. A nagyobb kínálat pedig lefelé húzta az árakat – írja a Magyar Idők.

Kiváló lesz az idei bortermés

A Földművelésügyi Minisztérium kiemelt borászati feladatokért felelős miniszteri biztosa azt mondta, a tavalyi 2,8 millió hektoliterhez hasonló mennyiségű, de kiemelkedő minőségű bortermés várható.

Tej és gyümölcs is kerül az iskolákba

Jövőre is bőven jut majd az iskolatej és iskolagyümölcs programra. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a Magyar Időknek azt mondta, 6,6 milliárd forintot fordít erre a kormány.

15 hazai tojáspiaci vállalkozás biztosan tiszta

Egyelőre ennyi cég nyilatkozott arról, hogy nem használ fipronil alapú rovarirtó szereket, illetve olyan alapanyagokat, amelyek fipronilt tartalmaznak és erről a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal már ki is állította számukra a vizsgálati jegyzőkönyvet.