Lejátszás Martin Garrix / Dua Lipa - Scared To Be Lonely

Desszert

Gazdag Kriszta

Hírek

A következő években 400 milliárd jut gyermekvédelemre

A következő két-három évben a szociális és gyermekvédelmi területen 400 milliárd forint áll rendelkezésre fejlesztésekre - mondta a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár hétfőn Esztergomban egy nemzetközi konferencián.

Programmal segítik az infarktus utáni felépülést

Programmal segít a betegeknek az infarktus utáni teljes felépülésben a Magyar Kardiológusok Társasága (MKT). Közleményük szerint az edukációs és motivációs program egy hat részből álló videosorozatból, egy gondozási naplóból és egy információs anyagból áll.

Hazánk tudomásul veszi az Európai Bíróság ítéletét

Hazánk tudomásul veszi a kvótaperben született európai bírósági ítéletet, de egyáltalán nem ért vele egyet, a jogi és politikai harc pedig sok szempontból még csak most kezdődik az uniós menekültügyi kvóták ellen - közölte Kovács Zoltán kormányszóvivő Brüsszelben.

A mindennapos éneklésről rendeztek konferenciát

A mindennapos éneklés témájában rendeztek konferenciát a fővárosban. Az eseményen Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hangsúlyozta: a mindennapos éneklés nem jelent mindennapi kötelező énekórát.

Tolvajt keres a tatai rendőrség

A férfi szeptember 2-án 10 óra 30 perc körül egy tatai áruházból italokat, valamint játékokat lopott el, a biztonsági kamerák azonban rögzítették.

Megállítanák az árubemutatókkal kapcsolatos csalásokat

Kara Ákos infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár a Híradónak elmondta, hogy 2015-ben komoly kormányzati javaslatok születtek a tarthatatlan helyzet miatt, mert az átverésekkel főként az időseket célozzák meg.

Újra a világ élvonalába ért a magyar tenisz

Fucsovics Márton három szettben legyőzte Karen Hacsanovot az oroszok elleni budapesti tenisz Davis Kupa-párharc tegnapi zárónapján, ezzel a magyarok 3-1-re megnyerték a csatát, és 21 év után visszajutottak a világcsoportba.