Lejátszás Armin van Buuren / Conrad Sewell - Sex, Love & Water

Desszert

Gazdag Kriszta

Hírek

Nem okoz komoly gondokat a havazás

Eddig nem adott az átlagosnál több munkát a tűzoltóknak, és egyelőre nem okoz komoly közlekedési nehézségeket a csapadék, amely változó halmazállapotú az országban.

Hétfőig lehet jelentkezni a középfokú intézményekbe

Hétfőig, február 19-éig adhatják be a diákok jelentkezésüket a középfokú intézményekbe - közölte az Oktatási Hivatal (OH) az MTI-vel. Mint írták, a középfokú felvételi eljárásban a 9. évfolyamra jelentkezők felvételi lapjait az általános iskolájuk tölti ki.

Hivatalosan megkezdődött a kampányidőszak

Hivatalosan megkezdődött ma az országgyűlési képviselő-választási kampány időszaka. A választási eljárásról szóló törvény szerint a kampány a választást megelőző 50. napon indul és a szavazás napján a voksolás befejezéséig tart.

A floridai iskola tömeggyilkosa beismerte tettét

A floridai középiskolában szerdán tömeggyilkosságot elkövetett Nicolas Cruz beismerte tettét. Közben az amerikai iskolákban megerősítették a rendőri jelenlétet, megszaporodtak az iskoláknak címzett fenyegetések.

Elkezdődött a 68. Berlinale

Wes Anderson Isle of Dogs (Kutyák szigete) című animációs filmjének világpremierjével elkezdődött csütörtök este a 68. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale), a világ legnagyobb filmes közönségfesztiválja.

Már dolgoznak a Paks II. létesítési engedélyén

A tervek szerint az év második felében adják be Paks II létesítési engedélyének kérelmét - mondta Aszódi Attila, a paksi atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár a Hungarian Energy Investors Forum 2018 energetikai konferencián.