Lejátszás LejátszásOne Direction - History

Koktél

Varga Lilla

Elakadásjelző

Komárom-Esztergom megye aktuális közlekedési hírei:

Az M1-es autópályán,

- a felújítási munkálatok miatt Hegyeshalom felé Biatorbágynál, közvetlenül az M0-s csomópont után a 16-os és 18-as km között a forgalmat a külső- és a leálló sávra terelik.

- a herceghalmi és a bicskei kijárat közötti szakaszon, a 26-os és a 34-es km között, Hegyeshalom felé a külső és a leálló sávot lezárták, a forgalmat a belső sávba, illetve az ellenkező oldal belső sávjába terelik. A Budapest felé autózókat pedig a külső- és a leálló sávra irányítják. Sebességkorlátozás mellett, mindkét irányban két sávon lehet közlekedni.  (2+1+1 sávos forgalomterelés)

- Hegyeshalom felé Bábolna térségében a 95-ös és a 99-es km között aszfaltoznak a belső sávon, de a forgalom két sávon – a külsőn és a leállón – haladhat mindkét munkaterületnél.

Az 1-es főúton,

- a Bicske és Herceghalom közötti szakaszon visszaállították a korábbi forgalmi rendet, így a 26-os és a 29-es km között ismét érvényben van a 7,5 tonnás össztömeg korlátozás.

- Vértesszőlősnél (59-61 km között) építési munka miatt a fél útpályát lezárták.

- Komáromban átépítik az 1-es és a 131-es főút csomópontját. A forgalmat az 1-es főúton a 89-es km közelében sávelhúzással terelik. A 131-es főutat pedig augusztus közepéig lezárták.

- Mosonmagyaróvár átkelési szakaszán a Régi vámház térnél javítják a burkolatot. A 163-as és a 164-es km között sávlezárás mellett dolgoznak.   

10-es főúton, Neszmélynél a 67-es és a 70-es km között útépítők dolgoznak, félpályás lezárásra kell számítani. 

(frissítve: 2018.07.18. 8.23)

**********

 

TELJES LEZÁRÁS

Komáromnál felújítják, - a határ szlovák oldalán -, a felnyitható hidat, ezért azt július végéig lezárták. Magyarország felől az Erzsébet hídra csak a 3,5 tonnánál könnyebb és a 3,5 méternél alacsonyabb gépjárművek valamint a behajtási engedéllyel rendelkező buszok hajthatnak fel. A korlátozás alá eső járművek Vámosszabadinál, vagy Esztergomnál tudnak átlépni Szlovákiába. (A tehergépjárművek az Esztergomi teherkompon, a buszok pedig a Mária Valéria hídon kelhetnek át. A gyalogos és a kerékpáros közlekedésre nem vonatkozik a korlátozás.)

(frissítve 2018.06.26. 08.18)

ÁSZF