Lejátszás LejátszásZANZIBÁR - SZERELEMROL SZÓ SEM VOLT

Desszert

Gazdag Kriszta

Elakadásjelző

Komárom-Esztergom megye aktuális közlekedési hírei:

Baleset történt az M1-es autópálya 142-es km-énél lévő lébényi lehajtójánál. A főváros felől érkezők fokozott figyelemmel térjenek le az autópályáról!

Az 1-es főúton, a 92-es km-nél két személygépkocsi ütközött össze Komárom és Ács között. A főutat lezárták, jelenleg áll a forgalom. Aki teheti, Nagyigmánd felé kerülhet.

Az M1-es autópályán, a 134-es km-nél a Börcs pihenőt még mindkét oldalon zárva tartják, mert továbbra is vízellátási problémák vannak. A közelben Győrnél a 119-es km-nél lévő Arrabona, vagy a 144-es km-nél a Lébény pihenőhely elérhető.

(frissítve: 2019.01.20. 17.33)

Útállapot, időjárás 2019. január 20-án 15:00-kor

Túlnyomórészt csapadékmentes az idő, de az ország keleti harmadán, Nógrád megyében, valamint a főváros környékén még szállingózik a hó
A főbb közlekedési utak már mindenhol vizesek, nedvesek a sózástól, azonban egyes alsóbbrendű útszakaszokon még télies útviszonyokra kell számítani a Tiszántúlon, illetve Edelény és Kápolnásnyék térségében.
A látási viszonyok mindenhol megfelelőek.
Általában gyenge a légmozgás.
A hőmérséklet -5 és +1 fok között változik. Fagypont alatti értékeket főleg a keleti országrészben mértek.

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2019.01.21. hétfő éjfélig

A havazás zónája napközben fokozatosan keletre szorul, éjfélre a keleti határvidéken is megszűnik a csapadék (lepel-4 cm). A 2 cm feletti hómennyiség északkeleten valószínűbb. Délkeleten a havazás mellett havaseső, eső is előfordulhat, illetve a fagypont feletti hőmérsékletek miatt olvadás valószínű.

A hétfő éjféli óráktól a déli határvidéken kisebb havazás előfordulhat.

(frissítve: 2019.01.19. 11.50)

 

ÁSZF