Lejátszás LejátszásIrie Maffia / Marsalkó Dávid - Hajnali Kör

Desszert

Gazdag Kriszta

Elakadásjelző

Komárom-Esztergom megye aktuális közlekedési hírei:

Az M1-es autópályán
- a herceghalmi és a bicskei csomópont közötti szakaszon, a 31-es és a 37-es km között Hegyeshalom felé lezárták a külső és a leálló sávot, a forgalmat sávelhúzással terelik. Mindkét irányban 2-2 sáv járható (leálló sáv nélkül).

Az 1-es főúton
- Tatabányánál (Vértesszőlős) az 58-as és az 61-es km között útépítés miatt a fél útpályát lezárták.
- Komáromnál átépítik az 1-es és a 131-es főút csomópontját. A forgalmat az 1-es főúton a 89-es km közelében sávelhúzással terelik, a 131-es főutat pedig lezárták. Az aszfaltozási munkákat félpályás lezárással, jelzőlámpás irányítás mellett végzik. Az útszakaszon napközben torlódás várható. Az építési terület személygépkocsival Koppánymonostor városrészen keresztül kikerülhető.

A 10-es főúton Neszmélynél a 67-es és a 70-es km között útépítők dolgoznak, félpályás lezárásra kell számítani.

(frissítve: 2018.09.21. 8.15)

***************

 

TELJES LEZÁRÁS

Komáromnál felújítják, - a határ szlovák oldalán -, a felnyitható hidat, ezért azt július végéig lezárták. Magyarország felől az Erzsébet hídra csak a 3,5 tonnánál könnyebb és a 3,5 méternél alacsonyabb gépjárművek valamint a behajtási engedéllyel rendelkező buszok hajthatnak fel. A korlátozás alá eső járművek Vámosszabadinál, vagy Esztergomnál tudnak átlépni Szlovákiába. (A tehergépjárművek az Esztergomi teherkompon, a buszok pedig a Mária Valéria hídon kelhetnek át. A gyalogos és a kerékpáros közlekedésre nem vonatkozik a korlátozás.)

(frissítve 2018.06.26. 08.18)

ÁSZF