Lejátszás LejátszásAUTH CSILLA / SZOLNOKI PÉTER - FÉLTELEK

Koktél

Varga Lilla

Elakadásjelző

Komárom-Esztergom megye aktuális közlekedési hírei:

10-es főúton, Süttő és Neszmély között egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A 65-ös km-nél a fél útpályát lezárták.

Törökbálintnál az M1-es autópálya és az M0-s autóút csomópontjában korlátozásra készüljenek, mert lezártak egy csomóponti ágat.

A Hegyeshalom felé tartó csomóponti ágon a két sávból jelenleg csak a belső sáv használható, mert a külső sáv aszfaltburkolatát felmarták és majd újra aszfaltozzák.
Ez az oka annak, hogy az M0-s autóúton az M5-ös autópálya felől érkezők nem tudnak közvetlenül a főváros felé felhajtani az M1-esre. Nekik érdemes már korábban az M7-es autópályán elérni a fővárost. Ha ezt elmulasztják, akkor tovább haladva az 1-es főúti végcsomópontban tudnak majd a körforgalomban megfordulni, és úgy felhajtani az M1-esre Budapest felé. A kijelölt terelőutat sárga táblák jelzik.
A Tópark-lakóparkból a főváros felé autózóknak is érdemesebb az M7-es felé kerülni.

Az 1-es főúton, Győrött a Szent István úton, a Városház térnél egy épület felújítása miatt útszűkület van érvényben, a forgalmat sávelhúzással terelik.

A 10-es főúton, Lábatlan belterületén a Rákóczi Ferenc úton közműépítés miatt egy rövid szakaszon útszűkület és sebességkorlátozás követel figyelmet.

Továbbra is zárva tartják a Bicske és Mány közötti út egy részét a Csabdi-halastónál, mert felújítják a Szent László-patak hídját. A forgalmat a bicskei 1-es főúti körforgalmú csomópont után a bevásárló központ melletti Csabdi útra irányítják, majd az M1-es autópályával párhuzamos terelőúton vezetik, amit sárga táblák is jeleznek. A Zsámbék felől érkezőket is erre a terelőútra irányítják. (1104-es jelű Bicske-Zsámbék összekötő út)

A Dunakanyarban, Visegrád és Nagymaros között közlekedő komp február 29-ig műszaki okok miatt nem közlekedik. A személyszállítás ez idő alatt a menetrend szerint közlekedő kishajóval zavartalan.

(frissítve: 2020.02.18. 9.18) 

ÁSZF