Lejátszás LejátszásJANET JACKSON - Whoops Now

Zene

Elakadásjelző

Komárom-Esztergom megye aktuális közlekedési hírei:

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, a 49-es km-nél befejezték a baleseti helyszínelést, újra két sáv használható. A torlódás megszűnőben.

Az M1-es autópályán,
- Tatabánya térségében az 54-es és a 61-es km között tart a burkolat felújítás. Mindkét irányban sávelhúzással biztosított a 2-2 sáv. Hegyeshalom felé az 56-os km-nél lévő Tatabánya-Óváros csomópontot is lezárták, ott sem lehajtani, sem felhajtani nem lehet. A Tatabányára tartók már jóval korábban, Bicskénél térjenek át az 1-es főútra, ahonnan elérhető a város. Az ellenkező oldalon, Budapest felé nincs korlátozás.
- Győrnél, a 124-es km-nél a Rába hídon tegnap befejezték a javítási munkákat, azon minden forgalomkorlátozást feloldottak.
- Hegyeshalom felé, a 166-os km-nél fekvő, M15-ös autóútra vezető kihajtóágat ma délután átadják a forgalomnak, így a Rajka felé tartóknak nem kell már 168-as jelű, Hegyeshalom-kelet kijáratig elmenni.
Ezzel egy időben viszont június végéig lezárják az M15-ös autóútról az 1-es főútra vezető lehajtóágát. A javasolt terelőutat táblák jelzik. (10529-es ág)

Herceghalomnál az 1-es főút 21-es km-ében a zsámbéki elágazásnál új körforgalmú csomópontot építenek ki. A munkavégzés miatt a Biatorbágyra vezető párhuzamos alsóbbrendű útra nem lehet közvetlenül ráhajtani (1101-es jelű Herceghalom-M1 autópálya összekötő út), hanem azt csak a sárga táblákkal jelölt kerülőúton lehet megközelíteni.

Egyirányúsították az 1-es főutat Győrben a Likócsi körforgalom és az Ipar utca között (122-124 km). A belváros felé haladókat a Szent Vid utca – Pesti út útvonalra terelik, a Budapest felé haladók pedig továbbra is az 1-es főutat használhatják.

A 10-es főúton, Tokod belterületén csatornáznak. A 43-as km-nél félpályán halad a forgalom.

(frissítve: 2019.04.18. 9.16)

***************

 

 

 

 

 

ÁSZF