Lejátszás LejátszásAvicii - Heaven

Kívánságműsor

Sándor Szilvia

Elakadásjelző

Komárom-Esztergom megye aktuális közlekedési hírei:

Az M1-es autópályán új sávelhúzásos terelést építettek ki a Tatabánya és Tata közötti szakaszon. A Budapest felé vezető oldalon a 64-es és 60-as km között a külső és leállósávon engedik a forgalmat. A Hegyeshalom felé tartó személyautókat ugyanezen a szakaszon átterelik a főváros felé vezető oldal belső sávjára, a teherautók pedig a határ felé vezető oldal belső sávján közlekedhetnek. A 61-es jelű Tatabánya-Centrum csomópontnál a terelés miatt nem lehet felhajtani a Hegyeshalom felé vezető oldalra, helyette az 56-os Tatabánya Óváros csomópontot érdemes használni.

Az M1-es autópályán Győr térségében, a 123-as és a 125-ös km között, a Rába hídon tart még a dilatáció javítása. A Hegyeshalom felé haladó tehergépjárműveket a belső sávra, a személyautókat pedig az ellenkező oldal belső sávjára terelték át. A főváros irányába a járművek a külső és a leálló sávot használhatják.

Az M1-es és az M7-es autópálya közös kivezető szakaszán, a 9-es km-nél javítják az autópálya feletti hidat. Fontos információ, hogy a csomópontban nem lehet kihajtani, a legközelebbi lehajtási lehetőség közvetlenül a híd után van.

Az 1-es főúton a 10-es km-nél, az M0-s autóút csomópontban megváltozott a forgalmi rend!
Biatorbágy felől már két sávon tudnak behajtani a körforgalomba! A belső sávból az M0-s autóútra lehet felhajtani, a külső sávból pedig az ipari park felé lehet lekanyarodni.
Biatorbágy közelében, a 14-es és a 15-ös km között új csomópontot építenek, mindkét oldalon útszűkület van érvényben.
Almásfüzítő belterületén a 75-ös km-nél csatornáznak, a fél útpályát lezárták.

A 10-es főúton Pilisjászfalu átkelési szakaszán, a 29-es km-nél vízvezetéket kötnek be, a Piliscsaba felé haladók útfelbontásra készüljenek.
Süttő átkelési szakaszán a 61-es km-nél, vízcsőtörés miatt a Lábatlan felé haladók készüljenek útfelbontásra.

A Dunakanyarban, a 12-es főutat Zebegény határában a 17-es km közelében, félszélességben megnyitották. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza. A fennmaradó fél útpályán a helyreállítási munkákat még folytatják. A főút melletti kerékpárutat viszont már használhatják.

(frissítve: 2020.08.07. 9.05)

 

ÁSZF