Lejátszás LejátszásFollow The Flow - Nem tudja senki

Magyaróra

Elakadásjelző

Komárom-Esztergom megye aktuális közlekedési hírei:

Az M1-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a biatorbágyi szakaszon bontják a terelést, emitt a 21-es és a 16-os km között kell sávlezárásra és több km-es torlódásra számítani.

Az M1-es autópályán, a biatorbágyi szakaszon, az M0-s autóút és a Sasfészek-tó pihenőhely között (21-16 km) tart még munkavégzés, ezért ott sávelhúzással biztosított mindkét irányban a két-két forgalmi sáv. Fontos tudni, hogy akik az M0-sra kanyarodnának, azok a 21-es km-nél, a terelés kezdetén ne térjenek át az ellenkező oldalra, hanem maradjanak a saját oldalukon. Akik ezt elvétik, majd csak a következő, 14-es jelű kijáratnál tudnak letérni az M1-esről.
- A biatorbágyi felhajtó még zárva van, ott továbbra sem lehet az M1-esre felhajtani Budapest felé. 

Az 1-es főúton, Herceghalom és Bicske között a 27-es km-nél lezárták a főutat az etyeki kereszteződésnél, mert kerékpáros aluljárót építenek. A forgalmat a párhuzamos alsóbbrendű útra terelik. 
Tatabányán, az 1-es főúton aszfaltoznak. Az 51-es km-nél a főutat lezárták, a forgalmat önkormányzati utakon terelik el.

A 12-es főút a Dunakanyarban, Zebegény határában a 17-es km közelében már félszélességben járható, de továbbra is a korábbi viharkárok helyreállításán dolgoznak. A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa szabályozza. A főút melletti kerékpárút használható.

A 111-es főúton, Dorog átkelési szakaszán, a 6-os km-nél új csomópontot építenek, a fél útpályát lezárták. 

Szintén Dorogon, a 117-es főút Retek utcai szakaszán aszfaltoznak. A 7-es km-nél félpályás útlezárás lassítja az autósokat, az áthaladási elsőbbséget táblák jelzik.

A kamiontilalom az ünnepi hétvégére esik, ezért a kamionstop szombaton (október 31-én) 22.00-tól vasárnap (november 1-jén) 22:00-ig tiltja a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek közlekedését a hazai utakon.

(frissítve: 2020.10.28. 9.14)

ÁSZF