Lejátszás LejátszásBenee / Gus Dapperton - Supalonely

Forrás Café

Fenyvesi Zoltán

Elakadásjelző

Komárom-Esztergom megye aktuális közlekedési hírei:

Az 1-es főúton, Herceghalom közelében egy autó az út melletti árokba hajtott. A 26-os km közelében a fél útpályát lezárták.

****

Az M1-es autópályán befejezték a forgalomtechnikai munkákat a biatorbágyi szakaszon. Így a Biatorbágynál újra fel lehet hajtani az M1-esre Budapest felé.

- a Zsámbéki pihenőben átépítik a benzinkutat, ezért azt lezárták. A pihenő mindkét oldalon nyitva van, de tankolni nem lehet, és a mosdót sem használhatják. Előtte a Sasfészek-tó pihenőhely, vagy utána az Óbarok pihenő használható.

- Hegyeshalom felé az 54-es km-nél lévő a Harkályos pihenőt is zárva tartják, mert a vizesblokkot javítják.

- lezárták a Lajta pihenőt a főváros felé tartó oldalon, mert a kijáratnál betontáblát cserélnek.

Az 1-es főúton,

- Herceghalom és Bicske között a 27-es km-nél teljes útzár van érvényben az etyeki kereszteződésnél, mert kerékpáros aluljárót építenek. A forgalmat a párhuzamos alsóbbrendű útra terelik.

A 12-es főút a Dunakanyarban, Zebegény határában, a 17-es km közelében csak egy sáv járható, mert a korábbi viharkárok helyreállításán dolgoznak. A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa szabályozza. A főút melletti kerékpárút használható.

A 111-es főúton,

- Dorog átkelési szakaszán, a 6-os km-nél új csomópontot építenek, egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

- Esztergom-kertvárosban a Dorogi úton, a 4-es km-nél hálózatfejlesztési munkák miatt a fél útpályát lezárták.

Dorogon, a 117-es főút Retek utcai szakaszán aszfaltoznak. A 7-es km-nél félpályás útlezárás lassítja az autósokat, az áthaladási elsőbbséget táblák jelzik.

(frissítve: 2020.11.11. 9.24)

ÁSZF