Lejátszás LejátszásForrás DJ - Dj Tomy Slow

Forrás DJ

2020 Príma Díj Szavazás

 

Immár hagyomány, hogy a Forrás Rádió hallgatói is szavazhatnak a megye sport-, szellemi és kulturális életének kimagasló személyiségei közül arra a tízre, akiket az ajánlások alapján a Vállalkozók és Munkáltatók Szövetsége megyei szervezetének kuratóriuma Megyei Príma Díjra jelölt. Voksolásra buzdítani online és offline csatornákon is lehet, a jelöltek fotói a közösségi médiában megoszthatóak.

 

A Komárom-Esztergom megyei Príma Díj jelöltjeire - épp azért, hogy minél többeknek adjunk lehetőséget szimpátiájuk kinyilvánítására - több online felületen és módon is szavazhatnak. A voksok tétje nagy: ezeken múlik, hogy a három Príma díjas mellett ki veheti át a Príma Közönségdíjat. Voksolásra buzdítani online és offline csatornákon természetesen megengedett. A verseny tisztasága, az esetleges félreértések és a különböző felületeken technikai hátterének összehangolása érdekében a voksokat időközben nem hozzuk nyilvánosságra a megyei médiumok oldalain.

Szavazni 2020. szeptember 20-ig lehetséges, egy jelöltre naponta egyszer lehet voksolni.

A jelöltek közül a Príma Gálán hárman vehetik majd át az egymillió forintos díjjal járó Príma Díjat, egy jelölt pedig közönségszavazatok alapján a félmillió forinttal járó Príma közönségdíjat.


További szavazási lehetőségek:
A VOSZ megyei szervezetének honlapján 
Egy emailről összesen egyszer a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldött emailben.
A 24 Órából a jelöltek bemutatkozását kivágva
Online a kemma.hu oldalán

 

 

ÁSZF