Lejátszás LejátszásEllie Goulding / Diplo / Swae Lee - Close To Me

Koktél

Varga Lilla

2018 Príma Díj Szavazás

 

Immár hagyomány, hogy a Forrás Rádió hallgatói is szavazhatnak a megye sport-, szellemi és kulturális életének kimagasló személyiségei közül arra a tízre, akiket a beérkezett ajánlások alapján a Vállalkozók és Munkáltatók Szövetségének megyei szervezetének kuratóriuma Megyei Príma Díjra jelölt. Hárman vehetik majd át az egymillió forintos díjjal járó Príma Díjat, egy jelölt pedig szavazatok alapján a félmillió forinttal járó Príma Közönségdíjat. Voksolásra buzdítani online és offline csatornákon is lehet.

 

A Komárom-Esztergom megyei Príma Díj jelöltjeire - épp azért, hogy minél többeknek adjunk lehetőséget szimpátiájuk kinyilvánítására - több online felületen és módon is szavazhatnak. A voksok tétje nagy: ezeken múlik, hogy a három Príma díjas mellett ki veheti át a Príma Közönségdíjat. Voksolásra buzdítani online és offline csatornákon természetesen megengedett. A verseny tisztasága, az esetleges félreértések és a különböző felületeken technikai hátterének összehangolása érdekében a voksokat időközben nem hozzuk nyilvánosságra a megyei médiumok oldalain.

Szavazni 2018. szeptember 10-ig lehet.

Szavazni az alábbi formákban lehet:

  1. Itt, a Forrás Rádió weboldalán! Az e-mail cím megadásával naponta egyszer szavazhattok a kiválasztott jelölthöz tartozó "SZAVAZOK" gombra kattintva. A Forrás Rádió reggeli Forrás Café című műsorában Fenyvesi Zoltán sorra veszi a jelölteket, egy-egy beszélgetéssel mutatva be mindegyiküket.
  1. Közönségszavazás a kemma.hu-n

A hírportálon saját Facebook-azonosítójukkal naponta egyszer szavazhatnak kedvencükre. A kiválasztott jelölt fotójára kattintva a VOTE gombra kattintva adhatják le voksukat.

A jelölt fotója többször is megosztható a közösségi médiában, így másokat is szavazásra buzdíthatnak.

  1. Közönségszavazás a 24 Órában

A jelölteket többször bemutatjuk a 24 Órában. A kedvencük bemutatkozását kivágva és azt postán szerkesztőségünkbe (Tatabánya, 2800, Mártírok útja 44.), vagy a VOSZ irodájába (Tatabánya, 2800, Bárdos lkp. 4/A fsz. 3.) eljuttatva szavazhatnak.

4.További online szavazási lehetőségek:

A VOSZ honlapján (www.voszkem.hu) naponta egyszer, ahogy forrasradio.hu-n és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen is.

 
 

 

 

ÁSZF