Lejátszás Taylor Swift - Look What You Made Me Do

TOP40

Sándor Szilvia

2017 Príma Díj Szavazás

 

Immár hagyomány, hogy a Forrás Rádió hallgatói, a 24 Óra, a kemma.hu olvasói mellett szavazhatnak a megye sport-, szellemi és kulturális életének kimagasló személyiségei közül arra a tízre, akiket a beérkezett ajánlások alapján a Vállalkozók és Munkáltatók Szövetségének megyei szervezetének kuratóriuma Megyei Príma Díjra jelölt. Hárman vehetik majd át az egymillió forintos díjjal járó Príma Díjat, egy jelölt pedig szavazatok alapján a félmillió forinttal járó Príma Közönségdíjat. Voksolásra buzdítani online és offline csatornákon is lehet.

 

A Komárom-Esztergom megyei Príma Díj jelöltjeire - épp azért, hogy minél többeknek adjunk lehetőséget szimpátiájuk kinyilvánítására - több online felületen és módon is szavazhatnak. A voksok tétje nagy: ezeken múlik, hogy a három Príma díjas mellett ki veheti át a Príma Közönségdíjat. Voksolásra buzdítani online és offline csatornákon természetesen megengedett. A verseny tisztasága, az esetleges félreértések és a különböző felületeken technikai hátterének összehangolása érdekében a voksokat időközben nem hozzuk nyilvánosságra a megyei médiumok oldalain. Viszont pont azért, hogy  a szimpatizánsok minél eredményesebben tudják támogatni kedvenceiket, minden pénteken a legkevesebb három voksot kapó jelölt nevét nyilvánosságra hozzuk. 

Szavazni 2017. szeptember 8-ig lehet.
 
Szavazni az alábbi formákban lehet:
 
1. Itt, a Forrás Rádió weboldalán email címük megadásával naponta egyszer szavazhatnak, az Önök által kiválasztott jelölthöz tartozó "SZAVAZOK" gombra kattintva. A Forrás Rádió reggeli Café című műsorában Fenyvesi Zoltán sorra veszi a jelölteket, egy-egy beszélgetéssel mutatva be mindegyiküket.
 
2. Közönségszavazás a kemma.hu-n
A hírportálon saját Facebook-azonosítójukkal naponta egyszer szavazhatnak kedvencükre. A kiválasztott jelölt fotójára kattintva a VOTE gombra kattintva adhatják le voksukat.
A jelölt fotója többször is megosztható a közösségi médiában, így másokat is szavazásra buzdíthatnak.
 
3. Közönségszavazás a 24 Órában
A jelölteket többször bemutatjuk a 24 Órában. A kedvencük bemutatkozását kivágva és azt postán a szerkesztőségbe (Tatabánya, 2800, Mártírok útja 44.), vagy a VOSZ irodájába (Tatabánya, 2800, Bárdos lkp. 4/A fsz. 3.) eljuttatva szavazhatnak.
 
4. További online szavazási lehetőségek:
A VOSZ honlapján (www.voszkem.hu) naponta egyszer, ahogy forrasradio.hu-n és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen is.