Lejátszás LejátszásRico / Miss Mood / T. Danny - 12 hónap

TOP40

Hittaller Andrea

Hittaller Andrea

Megérkezett a kínai oltóanyag dokumentációja

Péntek reggel megérkezett a kínai oltóanyag dokumentációja az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézethez - közölte Facebook-oldalán a külgazdasági és külügyminiszter.

Felszámolják az ebszőnybányai illegális hulladéklerakót

A „Tisztítsuk meg az Országot” program keretében sikeresen pályázott Tokod Önkormányzata – írja a dorogimedence.hu. Bánhidi László polgármester elmondta Tokod Önkormányzata a projekt keretében 3.952.500 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.

Kiderült melyek a legnépszerűbb szakok az egyetemeken

A keresztféléves képzésekre idén több mint négyszázzal többen jelentkeztek, mint tavaly ilyenkor, a mesterképzésekre jelentkezők száma pedig több mint ezerrel nőtt – mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára a tárca közleményében.

Karácsonyi kisfilmmel készül az ünnepekre a Müpa

Karácsonyi kisfilmmel készül az ünnepekre a Müpa; az alkotás a zene erejéről szól. A kisfilm rendezője a Balázs Béla-díjas Szász Attila, aki olyan alkotásokat jegyez, mint a Félvilág vagy az Örök tél.

Új időszámítás az agráriumban

Novemberben az Országgyűlés ellenszavazat nélkül elfogadta azt a jogszabályt, amely teljesen új alapokra fogja helyezni a magyar agrárgazdaság adózási és szerkezeti alapjait - mondta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) elnöke a kormány Facebook oldalán ma reggel közzétett videóban.

ÁSZF