fbpx
Menü Bezárás

Halleluja a neve a jubileumi szentév fagylaltjának

Halleluja névre keresztelték a jubileumi szentév hivatalos kézműves fagylaltját, amely egy szicíliai cukrászmester kreációja. A 2025-ös szentév fagylaltjának alapját a gianduja, a mogyoró és a csokoládé adja. A Halleluja Vincenzo Squatritónak, a Messina mellett található, kétezer lakosú Olivieri fagylaltmesterének kreációja, amely elnyerte a Riminiben tartott nemzetközi kézműves fagylalt-, cukrász- és pékipari (Sigep) kiállítás első díját a kézműves fagylaltok kategóriájában. A versenyen egész Európából harminc mester mérte össze tudását. A szentév hivatalos fagyiját március 23-án a Szent Péter tér közelében megkóstolhatják a Vatikánba tartó zarándokok is. A bevételt jótékonysági célra használják fel.

kép: https://szabadsag.ro/article/halleluja-neve-jubileumi-szentev-fagylaltjanak

Kapcsolódó cikkek

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE