fbpx
Menü Bezárás

Szemtanúkat keres a tatabányai rendőrség

Halálos kimenetelű közlekedési balesetben kérik a lakosság segítségét a tatabányai rendőrök. Szeptember 9-én este 8 órakor történt a baleset: az 1. számú főúton haladt egy Volkswagen Golf típusú autó Vértesszőlős felől, Bicske irányába. Ezzel egy időben láthatósági mellény nélkül egy kerékpáros haladt Tatabányán a Szent István úton, a Templom utca felől. A Gábor Áron utca irányába szándékozott tovább haladni. Az útkereszteződésbe mindkét jármű behaladt, ahol a kerékpár jobb oldalának ütközött a személygépkocsi. A kerékpáros az útburkolatra esett, mely következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség kéri annak a Mercedest vezető sofőrnek a jelentkezését, aki a baleset helyszínén megállt, de várják további szemtanúk jelentkezését is.

Aki az esettel kapcsolatosan információval rendelkezik, vagy a tanú önmagára ismer, személyesen jelentkezzen, vagy hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-34-517-777-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát vagy a 112 központi segélyhívó számot!

Kapcsolódó cikkek

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE