fbpx
Menü Bezárás

Két magyar karácsonyi vásár is bekerült a CNN ajánlójába

A Vörösmarty téren és a Szent István Bazilikánál tartott eseményt is ajánlotta a hírportál. A bazilika előtti vásár egyik kuriózumaként a homlokzatra vetített 3D-s fényműsorokat, a Vörösmarty téri esemény kapcsán pedig az óriási adventi naptárt emelték ki.

Ami szomszédos országokat illeti, Ausztriából a bécsi Christkindlmarkt, Horvátországból a zágrábi adventi vásár került be a CNN gyűjtésébe.

A hírportál ajánlójában Európát még Svájcból a bázeli karácsonyi vásár, Franciaországból a strasbourgi karácsonyi vásár, míg Belgiumból a brüsszeli Winter Wonders karácsonyi fesztivál képviseli, és helyet kapott az összeállításban Csehországból a prágai Óváros téren és a Vencel téren tartott karácsonyi vásárok, a Fira de Santa Llucia Barcelonából, a firenzei karácsonyi esemény a Piazza Santa Crocén, a koppenhágai Tivoliban rendezett vásár, a tallinni karácsonyi vásár Észtországban, a Skansen karácsonyi vásár  Stockholmban, a helsinki Tuomaan Markkinat, a Christkindlesmarkt és Gendarmenmarkt Németországban, valamint a londoni Hyde Park Winter Wonderland.

Ezeken kívül csak két nem európai vásár fért fel a listára, Kanadából a torontói The Distillery Winter Village, az Egyesült Államokból pedig a New York-i Bryant Parkban tartott Winter Village.

Kapcsolódó cikkek

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE