fbpx
Menü Bezárás

Daróczi Csaba nyerte el idén Az év természetfotósa címet

Daróczi Csaba nyerte el idén Az év természetfotósa címet és A halak csillagképe című képével Az év természetfotója díjat is a Saubermacher – Az Év Természetfotósa 2022 pályázaton. A naturArt Magyar Természetfotósok Szövetsége programját immár 30. alkalommal hirdették meg, amelyre idén 197 fotós több mint 3500 felvételt küldött be. A legjobbakat a Magyar Természettudományi Múzeumban tekinthetjük meg. Daróczi Csabának 18 képe szerepel a legjobbak között. Ez rekord a pályázat 30 éves történetében. Ő nyerte el egyebek mellett Esküvői vendég című fotójával a Kezünkben a Föld, Jég-madár-akt című képével a Kompozíció forma és kísérlezetés, valamint Fabarlang című fotójával a Mobillal a természetben kategória fődíját.
    A fotós vízpótlás után a soltvadkerti tóban egy víz alatt elhelyezett kamerával készítette éjjel A halak csillagképe című fotóját, amellyel kiérdemelte Az év természetfotója elismerést.
    Kártyás Gergő lett idén Az év ifjú természetfotósa, aki számos nagyszerű képet készített. Az ifjúsági kategória fődíját Vonalkód című munkájával érdemelte ki a 16 éves természetfotós. A fotó 2021 januárjának első heteiben készült Döröskén, középponjtában egy tőkésrécepár látható a téli tájban.     

Kapcsolódó cikkek

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE