fbpx
Menü Bezárás

Elkészült az esztergomi Szent Rita Fogyatékosok Otthona új játszótere

A speciális létesítmény a Magyar Suzuki Zrt. tavaly karácsonyi adományából valósulhatott meg – írja a dorogimedence.hu oldal.

Tavaly decemberben az esztergomi gyártóvállalat úgy döntött, hogy a partnerei megajándékozására szánt összeget olyan intézményeknek ajánlja fel, amelyek egész évben áldozatos munkát végeznek a betegek és a fogyatékkal élők ápolásában, illetve gondozásában.

Az esztergomi Vaszary Kolos Kórház gyermekambulanciájának felújítására és a belgyógyászati osztály működésére 4,6 millió forintot, míg a Sérült Gyermekekért és Fiatal Felnőttekért Alapítványnak 2,3 millió forintot adományozott. Innen került a pénz a Szent Rita otthonba, ahol egy speciális, fogyatékkal élőknek is használható játszótérre fordították az összeget.

A KEM ISZI Szent Rita Fogyatékosok Otthona olyan középsúlyosan, súlyosan és halmozottan sérült személyek folyamatos ápolását, fejlesztését, korai fejlesztését, mentálhigiénés ellátását, habilitációját biztosítja, akik gondozását és oktatását csak intézményi keretek között lehet megvalósítani.

Kapcsolódó cikkek

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE