fbpx
Menü Bezárás

Az olimpiai bajnok Lőrincz testvérek érkeznek Tatabányára

Az olimpiai bajnok Lőrincz Tamás és testvére, az olimpiai ezüstérmes Lőrincz Viktor lesz a Tatabányai SC birkózó szakosztályának vendége pénteken 17 órától. A nyilvános közönségtalálkozóra első sorban 6 és 14 év közötti fiatalokat és szüleiket várják a TSC ugrócsarnokában, ami a Földi Imre sportcsarnok mögötti területen található. Az eseményen az élménybeszámolók mellett fotók készítésére is nyílik lehetőség, sőt több száz dedikált kártya is várja gazdáját.

„Azt gondolom, egy olyan kiemelkedő eseményt tudunk rendezni, amire régen nem volt példa Tatabányán” – fogalmazott Katona Géza, a TSC birkózóinak vezetőedzője. „Ezeket a birkózókat magam is gyermekkoruk óta ismerem, és volt szerencsém követni a pályafutásukat a diák versenyektől egészen az olimpiai döntőkig, és el kell mondanom, nagyon büszke vagyok rájuk. A pénteki közönségtalálkozóval szeretnénk megmutatni a részt vevő tatabányai és környékbeli fiataloknak, hogy a kemény birkózó munkával igenis minden elérhető. A Lőrincz testvérek élménybeszámolójával toborozni szeretnénk a gyerekeket, megszerettetni velük ezt a szép sportágat” – mondta el Katona Géza.

A korábbi hetekben több helyszínen megfordult a két sikeres sportoló. Az olimpiai arany- és ezüstérmes Lőrincz testvérek nemrég Nagykanizsán több, mint kétszáz fiatal előtt mesélték el sikereik történetét. Tatabányán valami hasonló érdeklődésre számítanak.

Forrás: TSC, kép: pestisracok.hu

Kapcsolódó cikkek