fbpx
Menü Bezárás

Bábolnai kukoricafesztivál

A kukorica fesztivál igazi családi program: a gyerekektől a felnőttekig, a fiataloktól az idősekig mindenki számára van benne olyan programelem, amelyben kikapcsolódhat, szórakozhat és a közösség tagjaival kapcsolódni tud.

Bábolnán szervezték meg az immár hagyományosnak számító kukorica fesztivált, amelynek keretében zenei és művészeti programok mellett kézműves és lovas programok, kisvonatozás, játszóház és különböző előadások is megvalósultak.

A 3 napos programon 2 sátorban és szabadtéren is voltak programok, így biztosítva volt, hogy az esetlegesen hűvösebb vagy esősebb időjárás se hiúsítsa meg az immár huszonegyedik alkalommal megrendezett programsorozatot. A 900 négyzetméteres sátor adott otthont a sztárvendégek és helyi művészeti csoportok szórakoztató programjainak, valamint péntek és szombat este a helyi lakosság hamisítatlan mulatságban vehetett részt. A kisebb méretű, 100 négyzetméteres sátorban olyan programokat valósultak meg, mint a borkóstoló vagy a retro zenei program a felnőtteknek vagy éppen a gyerekeknek szóló kézművel foglalkozás.

Nagy sikere volt a helyben megvalósuló régi idők járművei kiállításnak, amelyet gyerekek és felnőttek egyaránt őszinte csodálattal és kíváncsisággal figyeltek. Szintén népszerű volt a virtuális valóság sátor, amely ellentétben a régi idők járműveivel nem a múltba, hanem a jövőbe engedett betekintést, képzeletbeli utazást.

Ráadásként a program teljes ideje alatt nyitva állt és várta látogatóit a Bábolnai Tárlat kiállítás, ahol helyi festők, művészek és tárgyalkotók mutatják be évről évre az általuk készített tárgyakat.

Kapcsolódó cikkek

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE