fbpx
Menü Bezárás

Megye Gazdaságáért Kitüntető Címek találtak gazdára

A pandémia miatt idén tavasszal több szűkkörű ünnepség keretében adja át a Komárom-Esztergom Megyei önkormányzat a tavaly megítélt megyei elismeréseket. Pénteken délelőtt a Megye Gazdaságáért Kitüntető Címek három kategóriájában elismerteket köszöntötték. Balázs Ibolya a megye egyéni vállalkozója, a Gelbmann Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.  a megye középvállalkozása lett, a tatabányai Szimler Ferenc fogtechnikus pedig életműdíjat kapott.

A megyeházán tartott díjátadón először Veres Zoltán, megyei jegyző köszöntötte a megjelenteket. Mint megfogalmazta: a megyei önkormányzat fontos feladatának tartja, hogy évről-évre elismerje, megismertesse azoknak a megyében élő, vagy megyében tevékenykedő embereknek, intézményeknek, gazdasági szervezeteknek a teljesítményét, akik tevékenységükkel gyarapítják közösségeinket, értékesek és értéket teremtenek. Borsó Tibor, a megyei közgyűlés alelnöke is méltatta a díjazottakat. Kiemelte a jelenlévő érdekképviseletek szerepét, akik segítettek a kitüntetésre méltók kiválasztásában.

Balázs Ibolya, a megye egyéni vállalkozója díj kitüntetettje számos munkakörben, vállalkozásban segítette a vállalkozókat, többek között a VOSZ megyei irodavezetőjeként is. Kiemelkedő szerepe volt  abban, hogy megyei VOSZ irodát országos viszonylatban is a legjobbak közt tartják számon.

A megye középvállalkozása címet elnyert tatabányai Gelbmann Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. az egyik legnagyobb vállalat a magyar fuvarozási piacon 1990 óta. Gelbmann Ferenc ügyvezető társadalmi szerepvállalása, kiemelkedő szakmai, emberi magatartása, hozzáállása példamutató minden vállalkozó számára.

Az életműdíjat kapott ugyancsak tatabányai Szimler Ferenc fogtechnikus, Aranykoszorús mester közel 100 mestervizsgát szervezett meg, nagy számban vizsgáztatott megyén kívüli jelölteket is. Munkájának köszönhető, hogy a megyében minden fogtechnikai laboratórium tulajdonosa mesteri címmel rendelkezik.

Forrás, és kép: kemoh

Kapcsolódó cikkek

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE